foto Bruno van den Elshout

(foto Bruno van den Elshout)

24 uur opgaan in het ruisen van de Golven. En iedereen die wil, mag meedoen. Gratis. De hele tijd, alleen tijdens kantooruren of nog een ander voorkeursmoment. Je hebt er niet veel voor nodig: een stoel, warme kleren en Nieuwsgierigheid.

 

Er komt een Moment, dat we aan alle (bewuste èn onbewuste) Onmogelijkheden voorbij zullen gaan om tot wèrkelijke Vernieuwing te komen. De Horizon, de Zee helpen om dat Moment te voelen, te verkennen, er mee vertrouwd te worden. Het is belangrijk, dat we bedreven raken in het zien, herkennen en aandurven van Mogelijkheden.
Explore!
Stapje voor stapje, zonder de volgende te weten… that’s fun!

Veelal hebben we of maken we ons te druk om dit Moment van voorbijgaan aan Onmogelijkheden doelbewust te creëren en gewaar te worden. Op de één of andere manier is er altijd iets of iemand belangrijker.
Kom mee naar Zee, ervaar wat Eb en Vloed, de golven en de Horizon jou te vertellen hebben. Laten we er de tijd voor nemen en laten we ons laten verrassen!
Luisteren naar Fluisteren naar de Zee en de Horizon.
Gewoon gaan zitten, gewaarworden en verwonderen
Begin gewoon.

Horizonverkenners

In gesprek aan de vloedlijn met mede-horizonverkenner Bruno van den Elshout kwam de ingeving hoe het zou ziijn om een hele dag de tijd te hebben om naar de Zee te kijken, naar de golven en de Horizon.
Begin gewoon, besloten we.
Je zult ons derhalve samen aantreffen aan de vloedlijn van 10 april.
Gedurende het jaar 2012 maakte Bruno van den Elshout ieder uur een foto van de Horizon vanaf het NH Atlantic Hotel in Kijkduin.
Het leverde 8785 wonderschone portretten op van het ritme van de Tijd aan Zee. Momenteel werkte Bruno aan de uitgave in boekvorm van deze serie Horizons – 2012 New Horizons.

10 april – Nieuwe Maan – Rode Boventoon Aarde

Meeveren met de energie van de Nieuwe Maan: voorbij de Onmogelijkheden gaan en exploreren wat zich dan voordoet.
De Rode Boventoon Aarde (Tzolkin), is de perfecte dagenergie voor ons om onze gezamenlijke wens om voorbij de Onmogelijkheden te gaan te ondersteunen. Synergie!
Wanneer wij samenkomen met deze gezamenlijke wens dan ontstaat er een resonante doorgang tussen de Aarde en de Galaxies en door deze uitlijning worden alle Mogelijkheden zichtbaar.

Wat heb je nodig?

Een strandstoel, en aangepast aan de weersomstandigheden, de strandstoel en aan hoelang je wilt blijven: warme kleding, evt regenpak of paraplu. Ook weer afgestemd op hoelang je blijft: neem eten mee en (warm) drinken. Misschien wil je iets meenemen om je indrukken en ervaringen vast te leggen.

Voorpret

Zoals zo vaak bij avontuur is de voorpret de helft van het plezier! Wil je dat jezelf niet onthouden, volg dan vooral onze voorbereidingen op facebook!

Praktisch

  • Datum: 10 april – Nieuwe Maan – Rode Boventoon Aarde
  • Tijdstip: naar keuze tussen 00.00u en 00.00u
  • Locatie: strandslag 9 aan het water, opgang Fuutlaan te Den Haag
  • Meenemen: strandstoel, aangepaste kleding, evt eten en (warm) drinken
  • Aanmelden: mag, hoeft niet, via facebook, contact of 06.

Wellicht tot ziens op deze bijzondere lentedag aan Zee!

Delft, 24 maart 2013 – Gele Magnetische Zon – ‘Ik kan aan alle Onmogelijkheden voorbij gaan op het Moment, dat ik zèlf de steppingstones weer kies en bewandel’

 

10 april – Over Eb en Over Vloed –
Getagd op: