We spreken elkaar via Skype. Ik zie haar gedigitaliseerde gezicht. Het biedt gelukkig voldoende informatie. Ze heeft heldere ogen. Ze is nog geen 20. Ze heeft werk in het buitenland. Daarom spypen we nu. Dringend, sms’te ze. 

Zodra we contact maken schieten de tranen los: Ik flip helemaal, zegt ze, ik ben soms zó agressief dat ik ècht even naar buiten moet, in de sneeuw. En ik ben duizelig. En ik heb overal steken en ik slaap slecht…’ Een heel skala van klachten rolt door het beeldscherm. Ze is duidelijk flink overprikkeld en wanneer ik door mijn oogharen naar haar kijk, zie ik dat haar longen, hart, thymus en maag het flink te verduren hebben. Ze is behoorlijk uit balans. ‘Dringend’ was niet overdreven.

Maatwerk van het universum

Zij is zo niet de enige aan mijn werktafel. Het is nu algemeen, dat ons fysieke Lichaam sterk aan het reageren is op de nieuwe frequenties die nu op ons geprojecteerd zijn. Niet iedereen krijgt dezelfde frequentie geprojecteerd. Welke frequentie bij jou past, bij jou Plan hier op Aarde, dat trekt jouw Wezen aan. Er is een communicatie tussen jouw Wezen en de Mogelijkheden van al die nieuwe frequenties. Tussen jouw wens en de projectie. Zo zal iemand, die zich altijd veel voor bedrijfsmatige kwesties interesseert, andere frequenties uit de Mogelijkheden oppakken dan iemand, die zich helemaal verbonden heeft met bv het Boeddhisme. Jouw Wezen weet, wat naadloos aansluit bij jouw Plan. Maatwerk.

Er zijn mensen, die in lijn met hun Plan nu frequenties aantrekken, waar hun Lichaam alle zeilen voor moet bijzetten om die te integreren. Dat zegt niets over ‘dat zullen wel hoge frequenties zijn’, nee, dat zegt iets over de passing van de frequentie van je Lichaam en datgene wat je aantrekt. Sluit dat naadloos aan? Of is daar iets extra’s nodig?

Openingen en verkramping

Wanneer ik de energie van deze jonge vrouw diepgaander lees, zie ik, dat zij o.a in het Portaal van 21-12 in contact is gekomen met Werelden voorbij 5D. Haar Wezen heeft daarnaar uitgereikt, volgens Plan. Dat vraagt nu een periode van nauwgezette integratie. Ik zie, dat er informatievelden uit haar Evolutie, ‘herinneringen’ (veelal onbewust) de nieuwe informatie nog niet goed herkennen en toelaten.
Dat lijdt tot verkramping, een shock, eerst in haar zenuwstelsel (duizelig, slapen, kouwelijk, vergeetachtig, somber, ed), daarna in de structuur. In het geval van deze jonge vrouwen: hart, longen, thymus en maag, en ook weer in lijn met de frequenties, die ze had aangetrokken. Frequenties hebben over en weer voorkeuren.
Wanneer ik haar zenuwstelsel ontkramp, komt ook de structuur wel eer op gang. Dat gaat een weekje nemen.
Aansluitend doorzoek ik naar de Evolutionaire informatie (veel interdimensionale belasting) en ontlaad samen met haar deze oude informatie uit haar systeem (transdimensionale reset), herstel haar verbindingen met de Diepe Aarde, het Universele Principe en haar Oorspronkelijke Blauwdruk.
Ik ondersteun haar hele proces met een ‘remedie-op-maat’: volledig afgestemd op wat zij zelf (haar Lichaamsintelligentie) aantrekt uit het Veld van Mogelijkheden.

Lachsalvo

Om even te zien hoe één en ander doorstroomt, praten we nog wat over koetjes-en-kalfjes. Wanneer zij even later haar collega’s nadoet, breekt een gulle en volle lachsalvo door. Het beste medicijn tegen ontkramping. Wéér tranenthee, maar nu van plezier!

Delft, 21 maart 2013 – Rode Spectrale Aarde –  Door zorgvuldig transdimensionaal clue tracking kunnen we oude informatie ontladen en nieuwe informatie toelaten.

 

 

Van de werktafel – Over lachsalvo’s en verkramping
Getagd op: