Het Centrale Zenuwstelsel (wervelkolom en brein) is het orgaan, dat de subtiele energieën van de 5-D realiteit voor ons toegankelijk maakt. Het is belangrijk, dat dit orgaan geheel doorlaatbaar is. 

Blue Monday‘ inspireerde mij om weer eens te schrijven over mijn belevenissen ‘aan de werktafel’.
Sinds de Shift komen er mensen aan mijn werktafel, die moeite hebben om de 5-D energie goed te integreren.
In grote lijnen vertellen ze mij over òf mat voelen òf juist erg onrustig voelen.
Wanneer ik door mijn oogharen inzoem en helderziend hun brein waarneem, kom ik al snel uit bij de hersenstam, de oerhersenen.

De oude hersenen en hun evolutionaire inhoud

Deze week zag ik een jonge vrouw, een tiener nog, aan mijn werktafel. Ik ken haar doorgaans heel levendig en ondernemend. Nu was ze piekerig. Ze heeft moeite om haar spoor te vinden, ze voelt hoe de relaties om haar heen veranderen en verdwijnen en ze is vaak duizelig. Ze heeft moeite met eten en voelt zich prikkelbaar. Zij is duidelijk ‘overprikkeld’.
Wanneer ik haar energie lees, zie ik oa een disbalans bij haar oude hersenen. De oude hersenen vind je in de hersenstam.  Om het ontstaan van de verstoringen in haar oude hersenen op te sporen maak ik gebruik van het dierbewustzijn. In de oude hersenen zit immers alle evolutionaire informatie van toen jij je ooit, nog vóórdat je mens werd, als dier manifesteerde. Alles wat zich in de oude hersenen afspeelt, gaat buiten jouw invloed om. Het verloopt autonoom. Met denken komen we dus niet ver. Toegang tot evolutionaire informatie vinden we via ander bewustzijn, via dierbewustzijn.

Transdimensionaal werken en resetten

Bij deze jonge vrouw leidt haar Innerlijk Kind samen met het dierbewustzijn ons transdimensionaal, door de werelden en universa heen, naar die momenten, waar de balansverstoring in de oerhersenen is ontstaan. Haar Innerlijk Kind wijst 3 heel informatieve, evolutionaire momenten (manifestaties) aan.  Eén voor één onderzoeken we deze manifestaties en we maken ze vrij van lading (resetten).

Daaropvolgend is het eenvoudig om haar oude hersenen, in het bijzonder de bovenlaag van de hersenstam te ‘resetten’ naar de oorspronkelijke balans, zoals opgetekend in haar Blauwdruk.
Op fysiek niveau behandel ik een aantal axonpunten, zodat haar Lichaam óók weet, dat het vanaf nu op natuurlijke wijze kan switchen tussen rusten en actief zijn. Haar autonome zenuwstelsel herstelt zich en ze kan eenvoudiger de subtiele energieën, die in en om haar aura hangen in haar Lichaam opnemen. Haar lympfesysteem zet ik aan tot vlotte doorstroom van de losgelaten informatie, zodat deze reset comfortabel kan verlopen.

Doorlaatbaarheid en ‘ompolen’

Onze Ziel drukt zich via het centrale zenuwstelsel uit, en wel in het bijzonder via het autonome zenuwstelsel (AZS). Juist in het AZS is veel evolutionaire informatie opgeslagen, waardoor de Doorlaatbaarheid te wensen overlaat. Het herstel van de balans in de polariteit in het AZS, alsmede het ‘ompolen’ in het AZS speelt een belangrijke rol in het ontwaken van je meerdimensionale bewustzijn. Meerdimensionaal bewustzijn is het bewustzijn van de Nieuwe Realiteit.

5-D, de Nieuwe Realiteit: Leven of Overleven – Liefde of Angst

Nu de 5-D sinds de Shift de Nieuwe Realiteit op Aarde is geworden, worden veel oude evolutionaire herinneringen in de oerhersenen ‘aangetrilt’. In de Diepte zijn de herinneringen waarneembaar, die bij eerdere shifts zijn opgedaan. Niet iedereen heeft onverdeeld goede herinneringen aan die eerdere shifts, bewust of onbewust. In Essentie betreft het thema’s rond Leven of Overleven, met de existentiële vraag: Liefde of Angst. 

Na een momentje rust om de veranderingen in haar Lichaam op te pakken stapt mijn jonge cliënte weer op de fiets en glibbert de besneeuwde wijk uit. ‘Goh’, zegt ze nog even, ‘ik wìst wel dat ik in die werelden moest zoeken om rustiger te worden…’

Neem gerust contact op wanneer je voelt dat deze ‘reset’ en integratie van 5-D in de vorm van een sessie bij je passen. Lees meer over interdimensionaal werken: hier.

Delft, 22 januari 2013 – Blauwe Boventoon Storm – ‘Ik onderstreep mijn visie over onze evolutie en laat je zien hoe je vanuit het allereerste oerbegin, van binnenuit, kunt ‘resetten’ naar steeds groter wordende Doorlaatbaarheid èn dus Bewustzijn…’

Met dank aan mijn partners van het Exploratium.

 

 

 

Van de werktafel: integreren van de 5-D energie – transdimensionale reset van het brein
Getagd op: