Loosdrechtse Plassen

‘Wat is mijn plek in die Nieuwe Realiteit? Hoe kan ik daar bijkomen?’


‘Being Alive’
bracht mij donderdag, Witte Kosmische Tovenaar,  naar de Loosdrechtse plassen.
Mijn wandelgenoot (12-Ster) wandelde met de vraag ‘Wat is mijn plek in die Nieuwe Realiteit? Ik kan daar nog niet goed bij’. In zichzelf voelt zij, hoe haar kracht zich samenpakt en steeds helderder wordt.
Hoe gaat zich dat vertalen in samenwerken en het innemen van haar unieke plek?

In het speciaal voor haar geopende KrachtVeld genoten we van magische vergezichten over het water, die haar hielpen om te ervaren hoe gemakkelijk energie verspild wordt en hoe belangrijk het wordt om je reisroute te markeren in deze Nieuwe Realiteit.

Uiteindelijk kregen we zicht op een oud oertrauma en toen we naar aanleiding daarvan óók de oude verbindingen in haar gezin van herkomst hadden gereset, opende zich de Vrije Ruimte voor haar om creatief haar unieke plaats te verkennen, verruimen en vorm te geven. En dat alles met plezier!

De wolken kleurden zacht roze aan de onderkant. Het einde van de dag kondigde zich aan. Dank aan de Bomen, de Dode Gans, de Aalscholver, de Zwaan, de Herbergier en aan mijn wandelgenoot voor haar inzet en openHartigheid, ook naar jullie toe.

Delft, 17 januari 2013 – Witte Kosmische Tovenaar – In alle Stilte open ik mij om alle dimensies in en om mij te voelen en om heling aan te trekken om die te kunnen betreden en ervaren.

‘Being Alive´ – de magie van de Loosdrechtse Plassen
Getagd op: