Stil zit hij bij mij op tafel. Schuchter. Hij heeft zijn lange reis nog onder de leden. Ik spoel hem zorgvuldig onder het Water af. Verwijder allerlei bagage die niet van hem is. Dat is even wennen. Hij is niet zo toegankelijk. Wat brengt hij mee? Waarom is hij bij mij gekomen? Waarom droomde ik zo intens van hem…

Kristallen Schedel

Hij wordt soepel opgenomen door zijn Verwanten, de andere kristallen Schedels, met wie ik SamenWerk. Hij past er heel goed bij, zie ik.
Net als gewone kristallen hebben kristallen schedels informatievelden bij zich. Iedere schedel is uniek. Ofschoon ze van eenzelfde soort kristal wel een overeenkomst hebben (de familie Bergkristal bv) zijn geen twee van dezelfde familie hetzelfde.
Kristallen schedels hebben nog iets extra’s: door hun vorm verwijzen ze haar Bewustzijn. Onze schedel is de zetel van ons Bewustzijn. Je kunt daar, informatief gezien, zelfs een gebiedje in het Brein op herkennen. Meer dus nog dan gewone kristallen brengen kristallen schedels je in contact met Bewustzijnsvelden. Je kunt in communicatie gaan met deze Bewustzijnsvelden. Daartoe dien je je eigen Bewustzijn te ontwikkelen, in dit Leven of al eerder.
Dan ontstaat er synergie: de schedel en jij ontwikkelen over en weer Bewustzijn. Maatwerk. Precies datgene waarom jullie bij elkaar zijn gebracht.
Mijn Schedels zijn altijd mijn Pad gekruisd. Ze kwamen in dromen of via mensen. Steeds ‘wist’ ik, dat er één contact en een verblijfplaats zocht en onderweg was.
De verblijfplaats bij mij zal altijd tijdelijk zijn.

Droom

Ik droom van een blauwe schedel. Ik zie hem tevoorschijn komen uit een deinende, onstuimige Zee met schuimkoppen. Hij kijkt mij aan, wordt steeds groter en komt indringend mijn energieveld binnen. Deze Schedel wil onmiskenbaar bij mij verblijven. Hij neemt mij mee op Reis over de Aarde en laat mij zien waar Vitaal Water ooit te vinden was. Ik kijk ver terug in de Geschiedenis. Voorbij ons fysieke Bestaan. Ik weet, dat ik tegelijkertijd in de toekomst kijk.
Tijdloos.

Twee weken later is hij er. Via mijn dierbare partner-pionier Arthur. Ik sta op het punt om naar Jeruzalem af te reizen. Equinox lente 2008. Samen reizen we door de stad en doorgronden de verschillende dimensies op deze plek.  Ik zie hoe deze stad zijn Vitaliteit en Water is verloren door religies en magie. De Dode Zee, de bron van Siloam, de andere bronnen van de stad, ook buiten de stad en in de wijde omgeving. We kijken door tot ver in de Werelden waar deze verstoringen zijn ontstaan en in de stad en haar bewoners nog zo pijnlijk voelbaar zijn.

Reislustig

Deze Schedel is reislustig!
Rond de Zonnewende 2008, op 24 juni, zijn we na een bezoek aan de Jordaan op Mount Tabor. The place to be, blijkt al snel, wanneer we in contact komen met nieuwe Bewustzijnsvelden.
We reizen naar Peru, de bronnen bij Cusco, de Heilige Vallei, Lake Titicaca.
Steeds wil de Schedel contact met het Water maken.

En steeds blijft hij wat schuchter. Eenkennig. Anderen ervaren hem als onbenaderbaar, door zijn power.
We zijn inmiddels goede maatjes geworden. Vooral ’s nachts is hij vaak in mijn dromen.

IJsland

Het grootste fest breekt aan, wanneer we samen in juni 2012 naar IJsland reizen.
Water te over!
Levend Water!
Oerwater!
We kunnen ons plezier niet op en maken contact met sneeuw, ijs en stromend water.
Hier is het allemaal om begonnen… Living waters

 

De cyclus sluiten
En dan, in September 2012, laat de Schedel mij op een vroege ochtend weten, dat hij alle opgenomen informatie los wil laten en alleen nog zijn eigen KristalWezen wil voelen. Alles wat we samen hebben beleefd, hebben geïntegreerd, hebben aangetrokken…. werkelijk àlles wil hij nu loslaten.
Samen met 2 partners resetten we zijn hele Veld. We nemen alle informatie weg. Ik kijk naar de film van de afgelopen jaren en opnieuw zijn er op een diepere laag wonderschone Doorzichten.
Met de Didgeridoo nemen we de laatste restjes weg en we vertrouwen hem weer helemaal toe aan waar hij vandaan kwam: het Bewustzijn van de Aarde. Ik voel de eindeloze Mildheid en Zachtheid van de Kracht van de Dood. Zijn grandioze KristalWezen is helderder dan ooit te voelen. Een Magisch Moment van Tijdloosheid, wanneer deze Schedel de Oude Realiteit verlaat…

Stil
Stil zit de schedel op mijn tafel. Heel open en jong. Nieuwsgierig. Verwachtingsvol op wat komen gaat. Wakker en Stil. Wachten. Er zijn alleen maar Mogelijkheden. Zo gaan de maanden voorbij.
Ik reis naar de Zee rond 21-12. Die afspraak maakte ik met de Walvissen uit IJsland, die voor onze deur zwommen. Daar ben ik dan. Voor de Shift. Ik reis naar het IJs, het Oerwater, de Walvissen en nog veel meer…
En dan, op de 22ste, wanneer de eerste Velden onze planeet bereiken, meldt de Blauwe Schedel zich: Water, water, de rest komt later…

‘Ik wil naar Zee’.
‘Wat gaan we doen dan?’
‘Ik wil je iets laten zien’
‘Kom mee dan!’ 

Aan Zee hoor ik de Nieuwe Naam van de Schedel en de Schedel laat me de wordingsgeschiedenis van onze Planeet zien.
Tot ver achter de Horizon kijken we samen naar onze Planeet, onze OerMoeder.
Wat het worden gaat… Magisch Moment van Tijdloosheid voorbij alle Ruimten…
We kijken Stil naar de Zee… water, water, de rest komt later…

Het is koud. Goed dat ik mij warm heb aangekleed.
Living Waters…
Levengevend Water.
Tevreden gaan we naar huis.

Delft, 7 februari 2013 – Blauwe Galactische Adelaar – Samen met mijn Blauwe Verwante vliegen we voorbij de Horizon van de Zee naar de Geboorte van Onze OerMoeder.

Met Dank aan al mijn Partners en Reisgenoten.

Mijn Stille Moment – Water, water, de rest komt later…
Getagd op: