De GaiaStar is onze Interface naar de komende realiteit.

In de reeks van Stepping Stones naar 21 december passeren we aanstonds 12 december. Op 11-11 werd de wens van GaiaStar, the wish-granting planet, om de kunstmatige Cyclus te sluiten voor mij overduidelijk. De GaiaStar is onze Interface naar de komende realiteit. GaiaStar is het, die met Haar planetaire Gratie onze verlangens naar Natuurlijkheid kan vervullen.

Haar vraag is om ons gewonnen te geven en terug te keren naar het Natuurlijke principe, naar onze Natuurlijke Individualiteit. Voorbij het kunstmatige van onze wereld, ons denken, onze patronen en structuren, onze verbindingen, die ons Leven onnatuurlijk aansturen.

Haar vraag is om onze vibratie in overeenstemming te brengen met die van Haar. Om onze evolutie in lijn te brengen met die van Haar. Het is de GaiaStar die ons heelt, niet andersom. We hoeven Haar alleen maar Lief te hebben. We hoeven alleen maar onze oude patronen terug te nemen en uiteen te laten vallen. Alleen maar kijken naar Haar evolutie. Zo eenvoudig kan het zijn…

Dive into deep communication met onze èigen evolutie. Onze èigen natuur lezen, wie wij van nature zijn. Wij zijn immers onze Aarde. Dive into Deep Communication: zo hoor ik het verlangen van de GaiaStar om ons te omsluiten.

Als we dat wèrkelijk in ons Lichaam kunnen toelaten, gaat de Nieuwe Wereld voor ons open. Ons gewonnen geven aan Haar omsluiting. Ongekend… Beyond words… Alleen de gewaarwording telt. Wat als alles anders is, dan je dacht?

Laten we samen komen om de oude cyclus te sluiten. Zodat de GaiaStar ons kan omsluiten en meenemen, Into the Void. Een geleidelijk voorbereiden en binnengaan gedurende de komende periode. De Nieuwe Wereld laten ontstaan vanuit de Aarde. Emerge…

Op 12-12-12 zal ik een Despacho maken voor GaiaStar. Een Despacho is een bijzondere vuurceremonie, afkomstig uit de traditie van de Q’eros uit de Andes. We maken diepgaand contact met GaiaStar’s èn ons verlangen naar Natuurlijkheid. Na de Despacho lopen we het labyrint: Entering the Void, voor echte Stiltezoekers. Omsluiten.

Tzolkin

Aan de vooravond van de Nieuwe Maan op 13 december toont de Tzolkin ons de Witte Elektrische Spiegel in de golf van de Gele Krijger. De Witte Spiegel spiegelt ons onze kunstmatige wereld. We gaan die beter zien, wanneer we ons ons verlangen naar Natuurlijkheid meer bewust worden. De Gele Krijger brengt deze kwesties in ons bewustzijn. Met zijn vragen prikt hij ons verlangen wakker. De Gele Krijger vergezelt ons tot aan de 22ste. Toon 3 helpt ons om de Cyclus van het kunstmatige te sluiten en het Natuurlijke te integreren, om ons door de Aarde te laten omsluiten. Daar ligt de toegang tot het Tijdloze van de Natuurlijkheid.

Praktisch

 • Datum: woensdagavond 12 december 2012, Witte Elektrische Spiegel
 • Tijdstip: verzamelen 18.30u, start 19.00u
 • Locatie: Conferentiecentrum Samaya, Hollendewagenweg 20, Werkhoven, route hier
 • Waardering: vanaf € 44, incl koffie, thee & lekkers
 • Aanmelden en info:  via email, telefoon 015-2136606 of via contact

Laten we genieten van een prachtige avond, met omsluiting door GaiaStar en wezenlijk contact met onze Natuurlijkheid

Delft, 16 november 2012 – Gele Elektriosche Mens – ‘Diving into Deep Communication: zo hoor ik het verlangen van GaiaStar om ons te omsluiten’

 

‘Stepping Stones (2)’: 12-12-12 – The Closing of the Cycle & Entering the Void
Getagd op:                     

Eén gedachte over “‘Stepping Stones (2)’: 12-12-12 – The Closing of the Cycle & Entering the Void

 • 18 november 2012 om 12:29
  Permalink

  ha Lie, prachtig initiatief!! Ik ben met een groep vrouwen diep in Moeder Aarde in een grot in de Ardennen en zal van daaruit ook contact leggen met jullie.
  mooie bijeenkomsr gewenst,

  Tineke.

Reacties zijn gesloten.