Vingeroefeningen

In 2012 doen we allemaal vingeroefeningen voor samenwerken. Het besef, dat we samen meer zijn en kunnen dan alleen, dringt onstuitbaar door.

Wezenlijk Vitaal SamenWerken echter vraagt een stapje meer.
Vitaal samenWerken vraagt Eigenmachtigheid.
Eigenmachtigheid vraagt de subtiele balans tussen Kracht  en Vitaliteit.
Onze mogelijkheden om Krachtig en Vitaal te zijn, leiden terug tot tijden van de Schepping.
Dat is ook waarom Nu, bij het terugnemen van onze eigen Creativiteit deze vragen rond Eigenmachtigheid, Kracht en Vitaliteit actualiteit krijgen.

Eenmaal je Eigenmachtigheid hersteld, wordt het mogelijk om je eigen Individualiteit je weer volledig toe te eigenen, te beschikken over je Vrije Wil en daarnà wezenlijk Vitale SamenWerkingsverbanden aan te gaan.

Schoon schip maken: herschrijven van informatie

Na de start met Vrouwen in juni, werkten we in september met een kleine groep toegewijde Mannen rond Eigenmachtigheid.
Opnieuw werkten we diepgaand op bewuste en onbewuste programmeringen en recordings in onze lichamen.
We ontdekten opnieuw, dat de uitdrukking van genen terug te vinden is op onze voorouderlijnen, overtuigingen, organen en onze Blauwdruk/DNA.
Diepgaand werk op het herschrijven van deze genen terug naar hun oorspronkelijke expressie ten tijde van de Schepping leidde tot fundamentele veranderingen van de aanwezigen.

Collectieve thema’s als misbruik van loyaliteit, kwesties van integriteit, manipulaties en beïnvloedingen passeerden in deze pilot de revue. Allemaal collectieve thema’s, die authentiek zijn, Eigenmachtig zijn en je Indivudualiteit beperken.
De gehanteerde methode maakt mogelijk om deze programmeringen en recordings weg te nemen en te herschrijven naar de oervormen.

Bio-Opstelling en Biotransfer

De gehanteerde methode is eenvoudig en buitengewoon krachtig. De CoRe-energetics (http://www.bodyspectrum.nl/bioresonantie.html), een enorme databank, scant de aanwezige informatie in de groep en selecteert de items die een rol spelen bij het voorliggende thema.
Deze items worden ‘opgesteld’.
Biotransfer is het proces van openen, doorgeven en resetten van informatie. Lees hier meer over deze bijzondere methodiek.

Novembermaand: alterneren van een vrouwen- en een mannengroep

Voor de maand november hebben we 2 groepen gepland: een mannen- en een vrouwengroep, die alternerend samenkomen en elkaar in de laatste bijeenkomst ontmoeten. Beide groepen werken in hun specifieke informatievelden.
Doordat de groepen alterneren over een korte periode verwachten we een effect van wederzijds informeren, om uiteindelijk ‘in fase te komen’ rond de laatste gezamenlijke bijeenkomst.

Met de informatie uit de velden van enerzijds de mannen en anderzijds de vrouwen reizen we opnieuw in bloedlijnen, terug naar het moment van de scheiding van het mannelijke en vrouwelijke Oerprincipe.
Opnieuw onderzoeken we in 3 sessies hoe we terugkeren naar de oerprincipes.
Ben je nieuwsgierig naar deze manier van werken, heb je een open mind, voel je dat je in jouw kwaliteiten om Vitaal Samen te Werken wil dóórgroeien, wil je aan den lijve ervaren hoe werken met en ‘denken in’ kwantumvelden, QuantumThinking werkt, voel je dan (opnieuw) Uitgenodigd.

Programma

  • donderdag 1 november, Mannen: Kracht – imprints van archetypische aartsvaders, Mannen- en vaderlijnen, het Oermannelijke principe, human genome
  • donderdag 8 november, Vrouwen: Kracht –  imprints van archetypische aartsvaders- en vaderlijnen, het Oermannelijke principe, human genome
  • donderdag 15 november, Mannen: Vitaliteit – imprints en archetypische aartsmoeders, Vrouwen- en moederlijnen, het Oervrouwelijke principe, mitochondriaal DNA
  • donderdag 22 november, Vrouwen: Vitaliteit – imprints en archetypische aartsmoeders, Vrouwen- en moederlijnen, het Oervrouwelijke principe, mitochondriaal DNA
  • donderdag 29 november, Mannen en Vrouwen: Eigenmachtigheid – uitbalanceren van Kracht en Vitaliteit – Levnskrachtig en Liefdevol creëren in samenhang met de informatie van het komende universum

Vitaal SamenWerken

Voor deze gelegenheid hebben wij, ikzelf en Yolanda krul onze deskundigheid en talenten samengevoegd.
Ikzelf breng mijn deskundigheid rond ancient life science en neurscience in, Yolanda  (www.bodyspectrum.nl) brengt haar uitgebreide exoertise in de biotechnologie en bioresonans mee.
We werken Vitaal samen op het raakvlak van oude en moderne wetenschap.

Praktisch

  • Data: Mannen: donderdagen 1, 15 en 29 november 2012; Vrouwen: 8, 22 en 29 november 2012
  • Tijdstip: verzamelen vanaf 19u30, programma 20.00u -22.00u (uitloop tot 22.30u)
  • Locatie:  Loire 132 – Castellum, D building, 2491 AJ Den Haag, aanbellen bij Panasonic, lift 4e etage
  • Waardering: € 155, 3 avonden, incl koffie, thee, versnaperingen
  • Info en aanmelden: via email lie@lievanschelven of contact

We verheugen ons weer op een avontuurlijke en levenskrachtige Reis!

Delft, 9 oktober 2012 – Witte Zelfbestaande Tovenaar – De Magie van oude en nieuwe wetenschap raken elkaar… een prachtige vorm om te pionieren in collectieve healing van opbloei en levenskracht

Eigenmachtigheid (3) – Kracht en Vitaliteit – 3 belevingsavonden, alternerend voor mannen en vrouwen
Getagd op: