(Lees liever eerst deel 1)

CoRe Inergetix

Bio-Opstellingen is een methode die werkt met deze informatievelden. Werkend met deze methode worden de informatievelden rond een thema gescand met de CoRe Inertix. Dit is een computersysteem met een enorme databank met informatievelden uit allerlei gebeiden.Denk daarbij aan moderne biotechnologie (gene en DNA), elementenleer, organen, maar ook  muziek, Solfeggiotonen, kleuren, talloze archetypische informatie uit de Ancient Life Science, zoals de Kabbala, de Tarot, de kennis van de Maya’s over de Tijd en Kennis uit de Oosterse tradities (Tao), maar ook bv de Aartsvaders en de Aartsmoeders. Ook vind je in de databank talloze overtuigingen en affirmaties, emoties en belasting van voorouderlijnen tot in de oertijd. Werken met de CoRe Inergetix geeft de mogelijkheid een thema zeer diepgaand te onderzoeken op betrokken informatievelden. Lees meer over CoRe Inergetix op de site van partner-pionier Yolanda Krul http://www.bodyspectrum.nl/bioresonantie.html

De methode van Bio-Opstellingen

De methode is eenvoudig, de impact is zeer krachtig en fundamenteel. Nadat de scan op het voorliggende thema met CoRe Inergetix is gemaakt, toont de databank de betrokken informatievelden. Da scan wordt gemaakt mbv een protocol, dat is afgestemd op het thema. Om de scan optimaalvan betekenis te laten zijn, worden zorgvuldig enige filters vastgesteld door de deelnemers. Hoe zorgvuldiger je het thema filtert, hoe krachtiger de informatie zich kan bundelen en tonen. Vergelijk het met een zoekopdracht op google. Op de scan zie je de betekenisvolle informatievelden: bv een gen, een orgaan, een emotie, een voorouder, een overtuiging, een element, een affirmatie… De informatievelden worden ieder op een kaart geschreven. In overleg wordt gekozen welke informatievelden het eerst worden onderzocht. Lees meer: ontwikkelaar Yolanda Krul http://www.bodyspectrum.nl/bio-opstellingen.html

Biotransfer

Biotransfer is het moment van openen, doorgeven en herschrijven van informatievelden. Informatievelden laten zich, eenmaal geopend, goed doorgeven en uiteindelijk herschrijven. Door Biotransfer wordt de informatie voor alle deelnemers toegankelijk. Door de kaart vast te houden en af te stemmen komt het informatieveld beschikbaar en is te voelen. Meest gebeurt dit fysiek of via een indruk: Het Lichaam laat vrij snel de indruk voelen. Daarna ontstaat vanzelf de volgorde van de te voelen kaarten. De informatie, het Veld, wijst de weg hoe de informatie beschikbaar komt en waar de informatie herschreven kan worden tot de Oorspronkelijke bedoeling. In de scan is àltijd informatie te vinden hoe het voorliggende thema herschreven kan worden.

Solo, samen of in een groep

Bio-Opstellingen en Biotransfer kun je zowel solo, samen als in een kleine groep doen. Met meer deelnemers komt er meer informatie beschikbaar. Iedere deelnemer draagt zijn unieke informatie op het thema en vertegenwoordigt een deel van de beperkende informatie. Door deze synergie van informatie ontstaan er krachtige mogelijkheden om diepgaand te herschrijven. Het is wonderschhon om de inzet van deelnemers te zien, die bereid zijn diepgaand te onderzoeken en te herschrijven. ook wanneer het Veld leidt naar informatievelden, die erg belast zijn. Het is een Daad van Liefde van hen om hierin te pionieren.

Bio-Opstellingen en Biotransfer (2): De Magie van Kwantum en Informatievelden
Getagd op: