Bio-Opstellingen en Biotransfer onderzoeken, werken met en herschrijven omgevingsfactoren, die de uitdrukking van onze genen beïnvloeden.

Omgevingsfactoren

Alles is informatie en alle informatie gaat een uitwisseling met ons aan, bewust of onbewust. Onze omgeving zit vol met informatie. Wat anderen, ouders of leerraren bv tegen je zeggen of laten voelen, is informatie. Ook allerlei biochemische informatie uit bv synthetische of natuurlijke informatie, gifstoffen in onze voeding of vaccinaties. Allemaal informatie voor onze genen. En dus ook of je in een opgewekte omgeving bent of in een werkkring waar angst voor verandering de boventoon voert. Ben je in een strak religieuze of politieke omgeving of kom je in contact met universeel gedachtegoed… Een leraar, die in jouw gelooft of een coach, die jou voortdurend op de bank laat zitten… Ook gedachten in een omgeving kunnen ‘giftig’ zijn. Allemaal prikkels uit de omgeving, die op je inwerken.

Er is óók een ‘omgeving van binnen’, vol van informatie: jouw overtuigingen, het functioneren van je fysiele milieu, je organen, je DNA… ook hier vind je een schat van informatie. Bij jou is ook de informatie van je voorouders. Dat kun je nog fysiek terugvinden (de vorm van je neus), maar ook niet-fysiek is er informatie in jouw voorouderlijnen, die tot de oertijd is terug te herleiden. Wèlke informatie betekenisvol op jou inwerkte, is afhankelijk van de informatie, die al in jouw Lichaam ligt opgeslagen. Meer van hetzelfde dus… Nieuwe informatie toelaten lukt alleen als de oude informatie is geneutraliseerd.

Epigenetica

De epigenetica focust op de beïnvloeding van deze informatie op jouw genen. Die is er. Genen hebben een drager nodig (jij) en kunnen ‘aan’ of ‘uit’ staan. De omgevingsfactoren bepalen of een gen aanstaat of uit en dus de uitdrukking van dat gen. We zullen onze opvatting over ‘het zit in je gene’in de betekenis van ‘onveranderlijk’grondig moeten herzien. We kunnen genen in hun informatie ‘aan’ of ‘uit’ zetten. We kunnen programmeringen en recordings uit het onbewuste, die werkzaam zijn op de genen en hun uitdrukking, neutraliseren en opnieuw informeren.

Metagenetica

De metagenetica gaat nog een stapje verder. Het oogmerk van de metagenetica is om de genen weer terug te brengen tot hun Oorspronkelijke bedoeling en Ordening in het Leven. Hier raken we de mysteriën van het Leven, de Dodd en de Logos. Werkend met de epigenetica werk je in gebieden van matrices, hoe het Leven is geordend en samenhangt. Het is het gebied van het zgn etherische DNA, het gebied van de incarnatielijnen.

Lees verder in deel 2

Bio-Opstellingen en Biotransfer (1): de Magie van Kwantum en Informatievelden
Getagd op: