Bardur

 

‘Nu de cyclus van zelfopgelegde beperkingen sluit, is het belangrijk om gezamenlijk, in SamenWerking, Nieuwe Patronen te weven. Explore! 

 

Het vervolg op de eerste Sharing Circle, Luisterend naar Fluisteren rond de betekenis van de velden van IJsland voor ons en Nederland. Reizend met de Donder en de Bliksem op het strand bij Kijkduin werden we de eerste Sharing Circle geleid naar de focus Weven van Nieuwe Patronen.
Nu de cyclus van zelfopgelegde beperkingen sluit, is het belangrijk om gezamenlijk, in SamenWerking, Nieuwe Patronen te weven.
Daartoe worden we Uitgenodigd om de Mogelijkheden om Samen te Weven te onderzoeken. Explore!
Het weven van Nieuwe Patronen hangt af van je Keuzes hoe je jouw droom ondersteunt/laat ondersteunen.
In deze tijd van groter transformaties is het daarbij van groot belang om Rust en Balans in je life-style op te nemen, zodat je succesvol kan Pionieren om daadwerkelijk Nieuwe Patronen te weven.

Het Water element

Nieuwe Patronen ontstaan in het vóór-fysieke, in het Water element. Water heeft door zijn kristalstructuur de eigenschap om heel gemakkelijk geometrische patronen aan te nemen. In deze geometrie worden de Nieuwe Patronen uitgedrukt. Deze Patronen voeren voorbij kennis en woorden, beyond words.
In IJsland zijn we in contact gekomen met deze Kennis door de communicatie met Walvissen, die op een avond in de baai voor ons huis zwommen. Toen daags erna de Zon een ronde regenboog toonde (zie foto), konden wij nog dieper in deze informatie doordringen.

Graag wil ik jullie in een tweede Sharing Circle in contact brengen met deze informatie.
Daartoe gaan we weer naar Zee om te Luisteren naar het Fluisteren van deze informatie over het Weven van Nieuwe Patronen.
Nabij Kijkduin is de zgn Zandmotor ontstaan, Nieuw Land, met een geheel eigen atmosfeer.

Tzolkin

We werken deze dag in de dagenergie van de Gele Magnetische Zon –  ‘Ik vang de eerste glimp op van de Oorspronkelijke patronen ooit. Als we dàt doorvoelen, zullen we weten hoe Nieuwe Patronen te weven…’

Praktisch

Datum: zaterdagavond 7 juli;
Tijdstip: verzamelen 18.30u,  start 19.oou;
Locatie: parkeerlus Camping Kijkduinpark, routebeschrijving;
Waardering: vanaf € 33;
Zelf meebrengen: iets om op te zitten, (warme) drank in de (thermos-)fles, evt pen en opschrijfboekje;
Aanmelden:  via contact of  015-2136606

Delft, 2 juli 2012 – Blauwe Solaire Adelaar – ‘Nu de cyclus sluit krijgen we steeds meer Zicht op de Grotere Patronen. Pas dan kunnen we zien hoe we de Nieuwe Patronen kunnen weven’

Sharing Circle (2): Weven van Nieuwe Patronen – 7 juli het Siriusportaal – connecting the Icelandic Ocean
Getagd op: