‘Er is in de CoRe Inergetic scan àltijd informatie te vinden om het voorliggende thema te herschrijven… ‘


Vingeroefeningen

In 2012 doen we allemaal vingeroefeningen voor samenwerken. Het besef, dat we samen meer zijn en kunnen dan alleen, dringt onstuitbaar door. Wezenlijk Vitaal SamenWerken echter vraagt een stapje meer.
Vitaal SamenWerken vraagt Eigenmachtigheid. Eigenmachtigheid vraagt de subtiele balans tussen Kracht en Vitaliteit.
Onze mogelijkheden om Krachtig en Vitaal te zijn, leiden terug tot tijden van de Schepping.
Dat is ook waarom Nu, bij het terugnemen van onze èigen Creativiteit, deze vragen rond Eigenmachtigheid, Kracht en Vitaliteit actualiteit krijgen.

Schoon schip maken: herschrijven van informatie

Afgelopen maand juni werkten we met een groep toegewijde vrouwen in een pilot.
We werkten diepgaand op bewuste en onbewuste programmeringen en recordings in onze lichamen op onze voorouderlijnen, overtuigingen, organen, onze genen, ons DNA…
We reisden daartoe terug in de bloedlijnen, tot aan het moment van de afscheiding tussen het mannelijke en vrouwelijke oerprincipe. Achtereenvolgend onderzochten we de mannelijke lijn en de vrouwelijke lijn. In de 3e sessie onderzochten we of we het mannelijke en de vrouwelijke principe konden transformeren terug naar de oerprincipes.

Collectieve thema’s als erkenning zoeken van de vader, kwesties van integriteit, manipulaties, onveiligheid en ontkrachten van de Creatie passeerden in deze pilot de revue.
Allemaal collectieve thema’s, die authenthiek zijn, Eigenmachtig zijn, beperken.
De gehanteerde methode maakt mogelijk om deze programmeringen en recordings weg te nemen en te herschrijven naar de oervormen.

Bio-Opstelling en Biotransfer

De gehanteerde methode is eenvoudig en buitengewoon krachtig.
De Core Inergetics, een enorme databank, scant de aanwezig informatie in de groep en selecteert de items, die een rol spelen bij het voorliggende thema. Deze items worden opgesteld.
Biotransfer is het proces van openen, doorgeven en resetten van informatie. Lees hier meer over deze bijzondere gecombineerde methodiek van Bio-Opstellingen en Biotransfer.

Pilot voor mannen

Na de pilot voor vrouwen wordt het nu tijd voor een 3-tal Belevingsavonden voor mannen.
Met de informatie uit het Veld van mannen reizen we opnieuw in de bloedlijnen, terug naar het moment van de scheiding van het mannelijke en vrouwelijke oerprincipe.
Opnieuw onderzoeken we in de 3e sessie hoe we terugkeren naar de oerprincipes.
Ben je nieuwsgierig naar deze oerprincipes, heb je een open mind, voel je dat je in je kwaliteiten om Vitaal Samen te Werken wil doorgroeien, wil je aan den lijve ervaren hoe werken met en ‘denken in’ kwantumvelden werkt, voel je dan uitgenodigd.

Programma

donderdag 30 augustusKracht – imprints van archetypische aartsvaders, Mannen- en Vaderlijnen, het Oermannelijke principe, human genome

donderdag 13 september: Vitaliteit – imprints van archetypische aartsmoeders, Vrouwen- en Moederlijnen, het Oervrouwelijke principe, mitochondriaal DNA

donderdag 27 september: Eigenmachtigheid –  uitbalanceren van Kracht en Vitaliteit – Levenskrachtig en Liefdevol creëren in samenhang met de informatie van het komende universum

Vitaal SamenWerken

Voor deze gelegenheid hebben wij, ikzelf en Yolanda Krul onze talenten en deskundigheid samengevoegd. Ikzelf breng mijn deskundigheid rond ancients life science en neuroscience in, Yolanda (www.bodyspectrum.nl) brengt haar uitgebreide expertise in de biotechnologie en bioresonans mee. We werken Vitaal Samen op het raakvlak van oude en moderne wetenschap.

Praktisch

Data: donderdag 30 augustus, donderdag 13 september en donderdag 27 september 2012.
Tijdstip:  verzamelen vanaf 19.30u, programma 20-22 (uitloop tot 22.30u).
Locatie: Loire 132 – Castellum, D building, 2491 AJ Den Haag, aanbellen bij Sanyo, lift 4e etage (panasonic).
Waardering: €155, 3 avonden, incl koffie, thee, versnaperingen.
Info en Aanmelden: via email lie@lievanschelven.nl

 

Eigenmachtigheid (2) – Kracht en Vitaliteit – drie belevingsavonden voor mannen
Getagd op: