We schuiven steeds een eindje verder op om ruimte te nemen voor onze eigen werkzaamheden in combinatie met het gezin.
Wanneer onze baas vraagt om op reis te gaan, gaan we al makkelijker op stap.
Maar wat doe je als je jouw Calling van binnenuit hoort?
Is dat voldoende legitimatie om het Moederschap even te laten en om de Warmte van je Calling te volgen?
Hoe ver zijn wij Moeders daar in, en hoe kunnen we elkaar inspireren om ook in het volgen van je Calling een stukje op te schuiven..?

Sommigen van ons pionieren in hun eigen gezin: ze voelen van binnenuit, dat ze iets van zichzelf willen inbrengen, een andere manier van opvoeden of gewoon als moeder laten zien, dat je je intens en diepgaand kunt wijden aan je eigen ontwikkeling…

Anderen hebben hun eigen werkzaamheden gecreëerd, wat ze ook weleens enige tijd van huis brengt, of ook buiten kantooruren activiteiten geeft..

Weer anderen hebben door hun werk een belangrijke maatschappelijke bijdrage, die maakt dat ze soms ‘ongewone’ beslissingen nemen, die niet door iedereen begrepen worden…

Allemaal kwesties rond Moederschap en Gezin. Ik weet zeker, dat wij elkaar daar in kunnen inspireren, onze ervaringen kunnen delen, onze ups en downs van het belopen van nieuwe padenSharing is een heel belangrijk ingrediënt om jezelf te versterken. Dialoog is een prachtige manier om elkaars werelden te verkennen en ons te laten zien hoe jouw wereld er uit ziet. Wanneer we ons óók met de Stilte verbinden, kunnen we gewaarworden hoe ook de Onzichtbare Werelden ons inspireren en te hulp komen.

Voel je Uitgenodigd om te komen Dialoogtafelen. Kom genieten van de heerlijke biologische maaltijd rond de dialoogtafel in Samaya. We gebruiken voor de Dialoog een soepele manier, die ook Ruimte laat voor Stilte en laten bezinken. Afgezien van spreken is de Stilte ook een heel krachtige vorm van Dialoog.

Praktisch:

Datum: vrijdag 10 februari 2012; Tijdstip: verzamelen 18.30u, 19.00u aan tafel; Locatie: Conferentiecentrum Samaya, te Werkhoven, route hier; Waardering: vanaf €55, incl biologische maaltijd (3-gangen), koffie en thee. Indien de prijs een reden is voor jou om niet deel te nemen, neem dan contact op.

Aanmelden: via lie@lievanschelven.nl , uiterlijk vóór maandag 6 februari ivm afspraken met de keuken. NB max 10 deelnemers.

Ik verheug me op een levendige Dialoog!

Dialoogtafelen: Pionieren combineren met Moederschap en Gezin
Getagd op:

Eén gedachte over “Dialoogtafelen: Pionieren combineren met Moederschap en Gezin

 • 16 februari 2012 om 23:18
  Permalink

  Wàw Lie wat een prachtig en hartverwarmend initiatief!!!
  Het beeld en de woorden spreken voor zich …
  Mocht het wat dichter bij huis zijn – dan kwam ik graag eens aanschuiven.

  Veel plezier, inspiratie en ont-moeting gewenst.
  Dank alvast voor jouw inspirerende Sharing!
  Je bent werkelijk een vrouw naar mijn hart.

  Liefs
  Griet

Reacties zijn gesloten.