In the transdimensional and transtemporal world of the GaiaStar, all info-treasuries and beings are easily reached..’

Op 1 januari 2012 (Rode Solaire Hemelwandelaar) stapten we feestelijk 2012 binnen, een 12 jaar.
Na het afgelopen 11 jaar, waarin we leerden en ondervonden hoe de Kracht van het Loslaten is om ons eigen Talent te bevrijden, komen we nu onder invloed van energie- en informatievelden, die ons zullen aanmoedigen om het samenwerken tot Vitaal SamenWerken te maken.
Het gehele jaar kunnen we ons storten in prachtige mogelijkheden om daartoe vingeroefeningen te doen.
Je zult wel merken, dat deze vingeroefeningen ogenblikkelijk ook vragen stellen tav leiderschap: we zullen het klassieke leiderschap voorbij gaan en we krijgen behoefte aan een Morele Aanwezigheid, die we allemaal beurtelings gaan Belichamen.

Toon 12

Toon 12 in de Tzolkin-kalender verwijst naar een tissue of connectiveness.
De dynamiek van 12 is er één van verbinden en samenwerken om te komen tot grotere samenhang.
Dit ’tissue’, dit weefsel is gebouwd op een stevig fundament, dat zorgt voor stabiliteit. Dit weefsel kun je zien met een prachtige ritmiek en samenhang, van schering en inslag, van op en neer, van polariteit in een wonderschone wetmatigheid. Het is juist deze polariteit, die het weefsel tot een geheel maakt, schoon in zijn Eenvoud. Het is dit Grote Patroon, dat de stabiele fundering aanreikt en het is de polariteit, die het patroon maakt. Alle draden van het patroon, in zijn veelkleurigheid maken het patroon. Patroon en polariteit in een continue wederkerigheid.

Witte Wind

De kwaliteit van de Witte Wind is er één van versnelling in een grootse Stilte! Een versnelling voorbij wat je denkt dat je wist, van het idee dat je hebt, van de gewoonte die je leeft. De Witte Wind neemt je mee naar Onzichtbare en voor velen nog Ongekende Werelden. ‘Sta je aan’ om op deze Stille Ademtocht mee te gaan?

InterSource

Eenmaal in contact met deze ‘windrichting’ kun je ineens de beperking voelen van georganiseerde groepen, van teams, van oude modellen van samenwerken, van instituties en religies in onze samenleving. Ineens kan het voelen, alsof je binnen deze contexten de vleugels niet kunt spreiden om mee te gaan op deze Witte Wind… Het mag ànders, dynamischer, vitaler… weg uit de verstolling…

Wij zijn allemaal een bron, een source, van informatievelden, van energie, van aanwezigheid. Een bron, die voelbaar en toegankelijk is voorbij de woorden, beyond words. We hebben ook allemaal toegang tot deze bron en InterSource nodigt ons uit deze bronnen over en weer toegankelijk te maken in een samenwerking.

Is InterSource iets anders dan co-creëren?

Ik ervaar bij InterSource een hele grote subtiliteit, waarbij ik met de anderen onze inspiratie uitwissel. Inspiratie die komt uit de transdimensionale en transtemporale wereld. De wereld voorbij onze zichtbare en lineaire wereld. Het kan zijn, dat we onze informatie uit dezelfde informatievelden betrekken, maar het kan ook juist zijn, dat we op heel verschillende velden ingelogd zijn.  Het werkt alleen wanneer je allebei toegang hebt tot deze multidimensionale werelden en dat je samen ‘zoekt’ of vraagt rond hetzelfde thema. Je zou InterSource dus kunnen zien als het inklikken van informatievelden. Ik kan dat waarnemen als een fusie van velden, die terwijl  ze een duidelijke samenhang vertonen, toch een diffuse rand hebben, een membraan, via welke de informatie wordt uitgewisseld of ingeklikt. Het contact tussen de velden neem ik waar als een tijdelijke beweging, omdat de evolutie steeds om een aanpassing, een verandering vraagt. Al met al een heel dynamisch proces dus!

Is InterSource dan zoiets als Collective Intelligence?

Ik ervaar de velden die er tussen mensen zijn of in Open Space anders dan bij InterSource. Je zou kunnen zeggen, dat je bij InterSource bewust andere informatievelden ingaat, met een geheel ander trilling, voorbij onze gekende wereld van 3D. Deze informatievelden laten zich vooral ‘uitlezen’ via het lichaamsbewustzijn en via beelden. Je gebruikt hierbij een heel ander deel van je brein en een heel andere neuronale bedrading dan we ‘normaal’ gebruiken. Mijn ervaring tot nu toe is dat InterSource heel veel stilte en concentratie (focus) vraagt en dat je zo SamenWerkend, dus elkaars bronnen gebruikend, veel sneller informatie kan vinden om een voorliggende vraag te ‘beantwoorden’. Meest komt deze informatie dan als een soort download, die pas na enige tijd zijn betekenis en woorden krijgt. Het vraagt dus wel wat geduld om het te laten ‘worden’, juist omdat het informatie betreft, die in onze 3D wereld nog ongewoon is en nog niet veel herkend wordt…

Wat betekent dit in de alledaagse praktijk van SamenWerken?

InterSource heeft naar mijn idee vooral een plaats daar waar nieuwe informatie nodig is: nieuwe vormen, nieuwe modellen, een nieuwe visie. Het is bij uitstek iets voor pioniers, die nieuwe informatievelden ontsluiten. Ikzelf merk daarbij, dat InterSource  een heel creatief en subtiel proces is, wat gevoelig is voor wat ik noem ‘definiëring’. Wanneer je te snel wilt definiëren wat je ervaart of waar je ‘het’ voor kunt gebruiken, verstoor je de ontplooiing van de informatie. Ik begrijp wel dat we eager zijn om nieuwe toepassingen meteen te vertalen, uit te proberen, ja zelfs te exploiteren, toch vraagt InterSource heel veel geduld, zorgvuldige Aandacht en een perfecte afstemming vanuit je eigen Midden. Inherent aan InterSource is, dat we zullen ontdekken, dat we de opgehaalde informatie ook heel anders zullen ‘materialiseren’… Ik ervaar zelf, dat het eigen lichaam, als een USB-stick,  een flash drive gaat functioneren, waarmee je informatie gecodeerd met je meedraagt en uitwissseld.

Ik voorzie, dat dit jaar steeds meer mensen de weg naar InterSource zullen vinden, omdat steeds meer mensen in contact zullen komen met multidimensionaliteit, met shapeshiften. Daar nodigt de energie van de Rode Solaire Hemelwandelaar ons immers toe uit! Over shapeshiften een ander keertje meer.

Delft, 30 januari 2012 Witte Kristallen Wind

 


12-Wind: 2012, een 12 jaar – vingeroefeningen voor InterSource
Getagd op:     

2 gedachten over “12-Wind: 2012, een 12 jaar – vingeroefeningen voor InterSource

 • 31 januari 2012 om 16:41
  Permalink

  Wat herkenbaar Lie,
  en ook weer niet.
  Ik zie en lees dat je heel goed je uitleg kan doen via woorden.
  Daar ligt een groot verschil.
  Woorden en kennis, of ik noem het vaak ook voorbij de woorden,dat is hoe ik “het”, de downloads, laat binnenstromen.
  In stilte gewoon maar laten gaan, zonder oordeel.
  Jij verwoord dit hierboven ook mooi en zegt:

  Ikzelf merk daarbij, dat InterSource een heel creatief en subtiel proces is, wat gevoelig is voor wat ik noem ‘definiëring’. Wanneer je te snel wilt definiëren wat je ervaart of waar je ‘het’ voor kunt gebruiken, verstoor je de ontplooiing van de informatie.

  Prachtig en duidelijk omschreven! Ik heb vrij snel last van verstoring als ik midden in het proces, bij mij dus het schilderen, het subtiele ga definiëren (of kaderen/begrenzen).
  Dan schiet ik eruit …

  Bij mij is het een veldgebeuren op een meestal nog onbewust nivo. Later vallen bij mij vaak pas de kwartjes. Dus voor mij is het een overgave in vertrouwen dat ik ahw ingeplugged ben op/in zo’n veld, of frequentie en het me later wel duidelijker wordt.

  Heel leuk kennis met je te maken Lie!
  Je maakt je leven zooo spannend én boeiend.
  En voor mij zitten we ergens in een zelfde veld ingeplugged, want wat je schrijft……daar ligt ook Mijn Feestje.

  Ik heb je kalender gepost.
  Wie weet tot ziens/schrijfs

  Een groet uit het veld (de wijk waar ik woon)

  Dag Lie

  connected regards,
  Lucy
  toon 4
  blauwe aap

 • 1 februari 2012 om 13:27
  Permalink

  Hallo Lucy, mooi om jouw ervaring te lezen! Dank je wel, dat je dat met ons, lezers, deelt. Het lijkt wel of we allebei over dat uiterst subtiele proces van creëren schrijven… die verstoring…
  Het vraagt veel Stilte, juist ook wanneer je samenwerkt..
  Mooi proces hè?
  Ik ga een jaar lang genieten van je kalender!
  We gaan elkaar vast ontmoeten!
  Lieve groet,
  lie

Reacties zijn gesloten.