De Horsten - jan 2013
De Horsten – jan 2013

 

Eenmaal jouw Verlangen erkent en omarmd, dan wijst Zij je naar de Bouwstenen van jouw Creatie.
Wanneer je Vitaal wilt SamenWerken, dan is het belangrijk eerst jouw eigen intentie, jouw eigen Verlangen helder te hebben.

 

Op het moment dat je je intentie als een waarachtig Verlangen voelt, dan mobiliseren al jouw vermogens zich en katapulteren ze jou naar jouw doel.
Eenmaal jouw Verlangen erkent en omarmd, en als Belangrijk doorvoelt, dan wijst Zij je naar de Bouwstenen van jouw Creatie en Vitaal SamenWerken.
Dat is de Sleutel: jouw Verlangen erkennen, omarmen, belangrijk genoeg vinden.

De Wintertijd, het moment dat er genschijnlijk niets beweegt in de Natuur, wanneer alles stil valt, is de beste tijd om jouw Verlangen nog eens diepgaand te verkennen om daarna de Bouwstenen van jouw creatie te verzamelen.
Het is een goede tijd om te rusten, om energie te verzamelen en om te kijken hoe jouw verlangen zich natuurlijkerwijs ontvouwt.
Net als de Beer, die in winterslaap is.

‘Being Alive’ is een vorm waarin we de Natuurlijke krachten aanspreken voor jou.
Ik open een KrachtVeld, op Maat, zodat jouw helderheid flink toeneemt. Dit energieveld maakt, dat je veel makkelijker toegang hebt tot het Veld van Mogelijkheden, waar jouw Bouwstenen worden bewaard.
Omdat ik in het KrachtVeld ook mijn eigen Mogelijkheden en Contacten met de Onzichtbare Wereld inzet, creëren we een heel werkzame synergie.
Deze winterversie focus ik op de Bouwstenen van Creatie, omdat ik ervaar dat de morfogenese, het ontstaan van Nieuwe Vormen, ‘concreet&vormvast’, voor mij zo toegankelijk aan het worden is.

We zoeken voor dit Reisavontuur de Natuur op en wandelen een hele dag buiten.
Samenwerken met de Natuur: de bomen, de dieren, wat we maar tegenkomen.
Ik kan je laten ervaren hoe je dat doet.
Ook dát is Bouwen: begrijpen hoe de Natuur bouwt aan Haar Vernieuwing – morfogenese!

Voel je welkom!

  • Periode: dec 2013 – feb 2014
  • Locatie en tijdstip: in overleg
  • Waardering:  vanaf € 111
  • Aanmelden en info: via contact of 06- 11121511
Delft, 22 november 2013 – Blauwe Planetaire Nacht – ‘Mijn Winterse Binnenwereld is vol van transformatie en verandering. In alle Rust kan ik mij mijn Verlangen en mijn Bouwstenen gewaarworden. Zo Droom ik de Realiteit…’

 

 

 

 

 

‘Being Alive’- winterversie – Morfogenese: bouwstenen verzamelen
Getagd op: