P1060514

 

 

Er ligt een Vraag, die diep van binnen, vanuit je Ziel gesteld wordt, onstuitbaar en onversneden, om In Beweging te zijn, om te synchroniseren met een veel Grotere Beweging, waar we allemaal deel van zijn, een Beweging van beZield en Waarde-vol Leven.

Omdat ik het fijn en zinvol vind om in mijn alledaagse leven te reizen met een focus op het Grotere Geheel, de Grotere Bewegingen waar ik deel van uit maak, reis ik vaak met een thema. Zo’n thema plopt op in mijn Stille Moment, en ik weet, dat het behalve voor mijzelf, ook altijd een universele betekenis heeft.

Zo had ik in 2014 op geleide van de 11-Nacht informatie, het reisthema ‘Wipwappen’: hoe beweeg ik en alles om mij heen van de oude naar de nieuwe matrix, heen en weer tussen de uitersten, en wat is daaraan te beLeven in mijn alledaagse leven, werk en liefhebben: mijn eigen alchemistische  laboratorium, dichtbij de Haard.

Rond 1 januari werd ik weer benieuwd: wat zou zich na het ‘wipwappen’ aandienen voor 2015 als reisthema op geleide van de 12-Ster informatie?
Voel je uitgenodigd om lezend met mij mee op avontuur te gaan.

Waar zijn we aangekomen?
Ik zie, dat steeds meer mensen aan den lijve hebben ontdekt dat we ons dienen te verwijderen uit oude verbanden en dat je je onzekerheid over je eigen bestemming en gezamenlijke doel niet meer via je onrustige en overactieve geest zal kunnen kalmeren.
Aan de Werktafel ontmoet ik veel mensen in een existentiële transitie: vastzitten in één richting met opvattingen en beeldvorming daaromtrent geconstrueerd, energieverspilling op het handhaven van irreële idealen… het levert steeds weer teleurstellingen en desillusie op, die uiteindelijk tot allerlei klachten leiden en geen Vervuld en Waarde-vol Leven geven.
De angst niet te slagen, te moeten verliezen, vertrekken, … het speelt parten achter een harmonieuze façade en voert steeds opnieuw weer naar disharmonische situaties, waarbij het Lichaam een zware tol betaalt.

Nieuwe ronde, nieuwe prijzen
Op 1 januari zijn we een 12-Ster Jaar binnengegaan.
Een heel jaar lang klinkt de grondtoon om In Beweging te zijn, uit de oude verbanden naar een nieuwe Samenhang in ons leven, een andere Complexiteit, die van een verrassende Eenvoud zal blijken te zijn.
Met deze zgn Jaardrager ervaar ik, dat we de wind mee hebben om een nieuw harmonisch evenwicht te stabiliseren, in onszelf, in onze Gemeenschap, in onze relatie met de Aarde en met de Evolutionaire sprong in ons en om ons heen.
Daartoe zullen we met deze Jaardrager  hoe dan ook In Beweging dienen te zijn, rond je eigen Stille Vertrekpunt.
Dus voor mijzelf: voor mijn eigen habitat, mijn eigen Plek, omdat ik weet, dat ik onderdeel ben van een veel Grotere Beweging.

Ster
Ofschoon de evolutionaire kwaliteit van de Ster met harmonie en vrede in verband wordt gebracht, zal de energie ons helpen om juist te zien wat disharmonie is: alles wat niet resoneert op je eigen Pad en ons Pad als Gemeenschap, wordt zichtbaar. Ik zie, dat de Gele Ster dat vaak doet via strijd, testing the limits en stevige oppositie. Spanning opzoeken om te voelen dat je Leeft.
Dat is een functionele dynamiek die zich diep in het Brein afspeelt, autonoom, en die alles te maken heeft met je eigen (on-)Vermogen om jezelf in je basis volledig veilig te kunnen stellen en je Ziel volledig toe te laten.
Welke Beweging vraagt dat?

De Vraag van de Ziel
De Vraag in dit krachtenveld is: ben je bereid  om voor jezelf In Beweging te komen en waar je voor staat te verdedigen en veilig te stellen?
Waar ben je toe in staat als het er werkelijk op aankomt: blijf je lief doen of lief zijn, of ben je bereid om voor de Liefde te gaan? Tot het uiterste?
De Gele Ster zal je naar dat uiterste bewegen, opdat je Aanwezig zult zijn, against all odds, en een helder NEE of een helder JA kunt laten horen, doorheen denkapen en emo-smog.
Het is meer dan ooit  belangrijk om In Beweging te zijn om ons leven nu op een positieve manier te gaan organiseren, gericht op Bereiken en Waarde, in plaats van op vermijden en tekort.
Daarvoor zullen we onze comfortabele neutraliteit moeten opgeven, onze roze wolk van perfectie verlaten en aan den lijve ondervinden dat er een Vraag ligt om wezenlijk en vitaal bij te dragen aan een nieuwe realiteit-in-wording: beZield, volledig Aanwezig, ‘aan staand’.
Een Vraag, die diep van binnen, vanuit je Ziel gesteld wordt, onstuitbaar en onversneden, om In Beweging te zijn, synchroniseren met een veel Grotere Beweging, waar we allemaal deel van zijn, een Beweging van Vervulling en Waarde-vol Leven.

Toon 12
De dynamiek van toon 12 laat ons het Eindpunt voelen: onze oude realiteit, óók de microrealiteit van onszelf komt ten einde.
Alleen door dit Eindpunt goed te doorLeven, daar een periode in te verblijven en te leren Oogsten en Composteren… alleen dán kan de vastberadenheid en Oerkracht van de Ziel gevonden worden om opnieuw op te bouwen: op een ander Fundament, in een andere Samenhang, tot er een andere Complexiteit ontstaat.
Slechts wanneer onze oude dialectische wereld volledig uit ons systeem is verdwenen, kan er een wezenlijk nieuwe complexiteit ontstaan op basis van andere invalshoeken, een andere integratie en Samenvallen.

De Belofte
Er zit een enorme vernieuwende dynamiek in 12-Ster, wanneer je bereid bent om je speelkaarten flink te schudden en opnieuw uit te leggen.
In potentie kan dit het Jaar worden om Jouw Blue Ocean Journey  te maken: op Reis gaan doorheen het onbekende gebied voorbij het Eindpunt, waar je stapje voor stapje, via jouw unieke Steppingstones, jezelf In Beweging houdt op geleide van de Vraag van jouw Ziel.
Waar je jezelf toestaat om nog onbekende Talenten aan te spreken, ze op Waarde te schatten, en alles wat je ooit verzameld hebt in een nieuwe stabiliteit en Nieuw Evenwicht kunt laten samenvallen.
Een verbluffend Eenvoudige complexiteit ontstaat… op het magnetisme van jouw Ziel, die naar Vervulling en Waarde reist.

Va, Pélegrin, va!

Oude Willem, 3 januari 2015 – Witte Magnetische Tovenaar – ‘In een flits zie ik de Waarde van Besluitvaardigheid & Volharding om het Nieuwe Evenwicht Daad-werkelijk te gaan Bereizen, te DoorLeven en te Belichamen’

2015 – Gele Kristallen Ster Jaar – In Beweging zijn voor een BeZield en Waarde-vol Leven.
Getagd op:                     

Eén gedachte over “2015 – Gele Kristallen Ster Jaar – In Beweging zijn voor een BeZield en Waarde-vol Leven.

  • 7 januari 2015 om 17:03
    Permalink

    Mooi Lie, dank je

Reacties zijn gesloten.