IMG_5602

De EarthMothers willen ons ontmoeten in de 40 Dagentijd, nu wij zover geëvolueerd zijn om de Kracht van Verval en Transitie in ons bewustzijn en Evolutie toe te staan. Zij hebben op ons gewacht tot het Moment, dat ons Bewustzijn zóver zou ontwaken, om met hen te kunnen samenwerken.

De EarthMothers hebben ons in deze tijd veel te vertellen. Als Bewustzijnsveld worden zij meer en meer toegankelijk voor wie volhardend Natuurlijkheid zoekt. Zij vormen een heel oud collectief van bewustzijn, dat Core Knowledge bewaart over Behoud van onze Planeet, het Natuurlijke Principe en Vitaal SamenWerken in tijden van verval en transitie.

Het zijn de EarthMothers, die met hun Heilige Kennis weten, hoe zij een samenleving in overgang moeten Funderen en hoe zij de Samenhang kunnen bewaren. Zij beschikken over Oude Kennis, die voorbij de Zichtbare Wereld gaat.

Nu de Essentie van het Verval en de Verandering zó wordt blootgelegd kan alles zo extreem en destructief lijken. Het zijn de Wijze EarthMothers, die ons willen leren hoe wij onze Plaats innemen, vanwaar we ons niet meer zullen terugtrekken. Ons eigen Stille Vertrekpunt, waar we een kalme en vastberaden Kracht beLeven en vanwaar we met grotere Daadkracht doen wat onze Planeet en Samenleving nodig hebben, aldus onze Natuurlijke Individualiteit meer en meer belichamend.

IMG_5708

Voor wie?
Er zijn in deze tijd vrouwen, die de Calling horen om juist Nu de Stilte en de Leegte op te zoeken om diepgaand het Fundament te vestigen, te voeden en de Samenhang te bewaren, die zo nodig is nu de chaos en onrust van Verval zo onomstotelijk zichtbaar worden.
Voor diegenen, heel Stilletjes en toegewijd werkend in een tijd, dat er zoveel aan het einde van zijn levenscyclus komt.
Deze vrouwen hebben vaal al levenslang deze Kracht en Kennis bewaard en ze zijn of waren gewend en getalenteerd om deze Kracht zorgvuldig, Stil en gezamenlijk in te zetten.
Het zijn vrouwen, die in zichzelf herkennen, dat zij een natuurlijke neiging hebben om te kalmeren en te harmoniseren, heel krachtig met name vanuit het bekken.
In weerwil van wat er vaak gezegd wordt over hoe vrouwen zich zouden moeten manifesteren, weten deze vrouwen als van Nature, dat er voor hen een heel andere weg is uitgestippeld, een heel Stille en toegewijde Weg.

De EarthMothers willen deze vrouwen ontmoeten in de 40 Dagentijd, nu wij zover zijn geëvolueerd om de Kracht van Verval en Transitie in ons bewustzijn en Evolutie toe te staan. Zij hebben op ons gewacht tot het Moment, dat ons Bewustzijn, Awareness, zóver zou ontwaken om met hen te kunnen samenwerken.

P1080139

E-Journey
Gedurende deze 40 Dagentijd kan ik je een e-Journey aanbieden, die bestaat uit de volgende onderdelen:

  • 5 maart: eenvoudige maaltijd met gezamenlijke kennismaking, afstemming en start van de Cirkel, lopen van het labyrint;
  • bijna dagelijks een emailbericht met aanwijzingen voor je Stille Vertrekpunt en jouw wekelijkse terugblik, afgestemd op de energie en de Mogelijkheden van de Velden en de Cirkel in het Moment;
  • indien nodig tussentijdse begeleiding
  • 19 april, Stille Zaterdag: gezamenlijke eenvoudige maaltijd en labyrint, afsluiten van de Cirkel.

Praktisch

  • Datum e-Journey: 5 maart – 19april 2014
  • Locatie:  op 5 maart en 19 april: Conferentiecentrum Samaya, Hollendewagenweg 20, 3985 SG Werkhoven. Overige dagen in jouw eigen omgeving;
  • Tijdstip: op 5 maart en 19 april: verzamelen vanaf 18u30, start 19u00;
  • Waardering: vanaf € 255, incl 2x eenvoudige maaltijd, 2x labyrint lopen, koffie&thee, lekkers, emailberichten gedurende 40 dagen, tussentijdse begeleiding indien nodig, algemene begeleiding door mij persoonlijk;
  • Aanmelden en info: via email: lie(ad)lievanschelven.nl, contact of telefonisch: 015-2136606

Delft, 20 februari 2014 – Rode Solaire Hemelwandelaar – ‘Ik Weet, dat ik met de Kracht van mijn Intenties Moedig en met Compassie doorheen de Onzichtbare Werelden kan reizen teneinde Zorg te dragen voor de Levenskracht van onze Planeet en SamenLeving’

 

 

De 40 Dagen Tijd – Op zoek naar de Boodschap van de EarthMothers – Funderen en Samenhang
Getagd op: