Nu de Hommels weer uitvliegen en de Natuur aarzelend op gang komt, trekken we opnieuw de Natuur in om wezenlijke Vernieuwing gewaar te worden en te begrijpen.

Je kunt jouw Vitaliteit beter voelen, wanneer je de Natuurlijke beweging van Terugtrekken en Vernieuwen begrijpt en toelaat.

De Lente nodigt ons uit: naar binnen om ons de Natuurlijke cycli weer gewaar te worden en naar buiten om voorbij smalle grenzen van de menselijke beschaving en morele codes te gaan kijken.

Kom mee, in alle Rust wandelend, steeds meer van jezelf en de Natuur begrijpend.
We maken contact met bomen, dieren, planten en het landschap. ‘Natuur lezen’ kun je leren!
Onze Natuurlijke creatieve energie vereist een helder en open kanaal voor de inspiratiekrachten en voor de impulsen uit de Nieuwe Realiteit.
Wanneer ons onderscheidingsvermogen dan mee groeit, kunnen we doorheen situaties kijken, waar Natuurlijke cycli kunstmatig zijn geworden en waar Vernieuwing wacht.
Zo kunnen we gaan beschikken over helende en verrijkende Brandstof van waaruit inzichten en visionaire stimuli kunnen voortvloeien.

Ben je klaar om mee op Reis te gaan?
Een wandeling-op-maat met jouw eigen Reis als middelpunt?
Opladen met Brandstof uit de Natuur?
Voel je welkom!

  • Periode: april en mei 2013
  • Locatie en tijdstip: in overleg
  • Waardering:  vanaf € 77
  • Aanmelden en info: via contact of 06- 11121511
Meer lezen over deze werkvorm-op-maat? Klik hier
Delft, 19 april 2013  – Witte Magnetische Wereldoverbrugger – ‘Wanneer ik aan mijn oude gewoontes en patronen voorbij ga, kan ik een eerste glimp van de Nieuwe Realiteit opvangen. Het wordt Lente!’

 

 

 

‘Being Alive’ lenteversie – Verrijkende Brandstof voor Inspiratie
Getagd op: