We hoeven de Aarde geen ‘healing’ te geven, we hoeven alleen intens van Haar te houden en Haar zonder einde Lief te hebben
Mijn Vraag over de recente toegenomen activiteit van de Vulkanen op facebook: ‘ wat merken jullie hiervan?, nam ik mee in mijn slaap en mijn Stille Moment. Ik keek naar de Natuur en de balans van de Aarde.

De basis en de aura van de Aarde.
De basis van de Aarde is sterk en Oorsponkelijk en heeft een enorme Vitaliteit en veerkracht. Vanuit Haar basis en in SamenWerking met de Natuur onderhoudt de Aarde Haar aura. De Natuur houdt de Aarde dus mede in balans.

Onze Natuur is ontregeld. De ontregelde Natuur maakt, dat de aura van de Aarde uit balans raakt. Vanuit Haar kern kan zij dat wel herstellen, maar Haar aura, waarin wij leven, is erg verstoord.

De verstoorde aura van de Aarde.
Naast de verstoorde Natuur, die we zo hard nodig hebben om de aura te harmoniseren, vervuilen we zelf de aura van de Aarde door oa onze gedachtesmog, door chemische en stralingsvervuiling, alsmede door interdimensionale invloeden via-mensen, die meest onbewust beïnvloedbaar zijn, omdat zij ergens in hun evolutie op weg naar Liefde uit onmacht zijn gestagneerd.

De shift van 21-12

Sinds die unieke Uitlijning op 21-12 is de frequentie van de Aarde flink verhoogd. Dat komt doordat Zij dat unieke ‘radiosignaal’ dat overigens nog nooit eerder in onze miljarden jaren van evolutie de Aarde had bereikt, nu in Haar kern heeft opgenomen.

Herstel van Haar Natuurlijkheid

Vanuit Haar basis herstelt de Aarde nu Haar Natuurlijkheid. Haar Oorspronkelijkheid. Van binnenuit. Door de toegenomen frequentie loopt de warmte in Haar basis op, de druk neemt toe en dat komt nu door Haar poriën naar buiten. Zo reinigt Zij Haar aura.
In de vrijkomende lading uit de aura zitten talloze herinneringen van al die momenten in Haar geschiedenis en evolutie, waar Haar Natuurlijke principe is misbruikt en beschadigd. Als je daar gevoelig voor bent, of als je ergens in je systeem óók die herinneringen nog levendig hebt op misbruik van jouw eigen Natuurlijke principe, dan kùn je die lading oppikken en je gewaarworden. Neem maar aan dat iedereen in zijn of haar evolutie hier iets van heeft opgepikt.

Eerder zag ik al eens in relatie tot misbruik van het Natuurlijke principe van de Aarde, dat de zgn krachtplekken van de aarde vooral wonden zijn op Haar Lichaam, ontstaan door gebrek aan respect en Eerbied voor het Leven, eigen gedachtesmog en misvattingen over zgn aardehealingen.
We hoeven niets in Haar te stoppen. We hoeven alleen intens van Haar te houden en Haar eindeloos Dankbaar te zijn.
Voor Haar koestering, voor een plek om te wonen en om zo en Vitaal leven te vieren in SamenWerking met Haar. Zij weet uitstekend Zelf Haar weg. Haar Bewustzijn is zoveel omvattender dan dat van ons…
Zij helpt ons…
Aan ons om Haar aura Vitaal te houden en niet verder te verstoren.

‘Healen’ is vooral ontladen en resetten

Sommige zielen zijn hier op Aarde om de Aarde te helpen zich te ontladen. ‘Healen’ is vooral ontladen. Het Zelfgenezend Vermogen van de Aarde zorgt voor Haar reset. Dat verdwijnt nóóit uit haar kwantumveld. Net als bij mensen.
Virtueel reizend over de Aarde speuren we de plekken op van in de evolutie vastgezette energie in de kwantumruimte en ontladen die. Vanuit de basis en via de informatie uit het oerwater herstelt de Aarde Haar wond. Water, water, de rest komt later…

De Aarde is zich aan het ontladen. Door de shift krijgt zij zoveel meer Mogelijkheden.
Net als wij…
De Aarde heeft de Nieuwe Realiteit al helemaal in zich opgenomen, net als de Natuur.
Zij doet ons voor hoe je dat doet: tot in Haar basis, frequentieverhoging, warmte, drukverhoging en ontlading. Water, water, de rest komt later... Soms een handje helpen.

Met een Buiging voor mijn Partners en Kiba, the White Sheppard.

Delft, 22 februari 2013 – Witte Planetaire Hond – ‘De Aarde, mijn partners, Kiba, ze zijn allemaal ‘part of my destiny’… Vitaal SamenWerkend onderzoeken en Leven we wie we Wezenlijk zijn…’

 

 

Mijn Stille Moment – Vulkanen: ontladen
Getagd op:                                 

4 gedachten over “Mijn Stille Moment – Vulkanen: ontladen

 • 23 februari 2013 om 12:09
  Permalink

  Lie, mooie post, dank daarvoor. Mijn lichaam vooral mijn baarmoeder resoneert en reinigt krachtig mee. Mijn emoties komen los maar blijven vaag, met jou voel ik dat dit zo nieuw en verheugend is x

 • 26 februari 2013 om 19:04
  Permalink

  Lie even om te checken omdat ik oefen met de sociale media heb jij mijn commentaar op deze post gezien? Liefs x

 • 26 februari 2013 om 21:10
  Permalink

  Jazeker! Dank je wel daarvoor!
  Fijn, dat de post met jou resoneert en fijn ook dat je dat met ons deelt!
  Dat gaat dus heel goed komen met die social media 🙂 !
  Lie-fs

 • 27 februari 2013 om 13:03
  Permalink

  thanx ik werk soms op de ipad maar daar gaat wel iets mis want dan zie ik niet dat er iets gepost is. Hier wel. Ik zoek uit wat dat kan zijn, dank voor je reactie x

Reacties zijn gesloten.