‘Iedere Afronding, elk Afsluiten, elk Sterven mondt uit in een Ontzagwekkende Stilte.
Iedere Vernieuwing, iedere Omkering, elke Geboorte begint in de Ontzagwekkende Stilte
(Patmos, oktober 2008)

Op weg naar de grote conjunctie van 21-12 vormt 22 september één van de Stepping Stones. We bewegen ons steeds dichter naar dit punt van Afronding, Omkering, Vernieuwing en Geboorte. Alles resoneert daarop: je persoonlijk leven, je werkzaamheden, het collectieve Bewustzijn, onze oude instituten, onze inrichting van onze samenleving… Maar ook de Natuur en, ja, zelfs de samenhang tussen onze planeten en sterren!

Om je werkelijk Bewust te worden van deze Overgang, om die wèrkelijk diep te doorvoelen en ook volledig in je Lichaam toe te laten èn in je alledaagse modus te integreren is Stilte nodig. Entering Stillness…

Stilte om contact te maken met de Oerkrachten van dit proces. Voelen hoe alles met enórme Krachten en Perfectie op grootse wijze voor ons in Orde gemaakt wordt. Stilte om van binnenuit, van tussen je cellen uit, die enorme Verwondering en Dankbaarheid te voelen, wanneer jijzelf in lijn komt met deze Overgang. Deze ervaring geeft Diep Vertrouwen om de turbulentie Levenskrachtig te doorstaan en om je over te geven aan De Vrije Vlucht, voorbij bestaansangsten voor een vrije valEntering Stillness…

Labyrint lopen

Op zaterdag 22 september, de herfstequinox, bied ik een wandeling aan over het labyrint bij Samaya te Werkhoven. Dit labyrint is een heel krachtig multidimensionaal portaal, waar jaren zorgvuldig aan gewerkt is. Het is de Perfecte plek voor ons om de Diepe Ontzagwekkende Stilte te ervaren en in ons Lichaam op te nemen. Entering Stillness… Meer lezen over dit bijzondere labyrint: hier

Samen labyrint lopen geeft bij een gelijke focus een enorme krachtenbundeling. Met recht Vitaal SamenWerken! Vooraf zullen we de tijd nemen om onze gezamenlijke focus helder te markeren en te zien welke schakel iedere deelnemer vormt. Zo kan iedereen vanuit een krachtige Individualiteit zijn plaats innemen in het Geheel. Meer lezen over labyrint lopen: hier

Tzolkin

Aan het einde van de Rode Slang golf laat de Tzolkin ons op de 22ste de Rode Kosmische Aarde zien. Rode Aarde laat ons ervaren hoe we Perfect verbonden kunnen raken met het Bewustzijn van de Aarde. Als geen ander laat de Rode Aarde voelen, dat Bewustzijn niet ergens buiten ons te vinden is, maar juist diep in ons Lichaam, tussen onze cellen, in de samenstelling van ons Lichaam. Wij zijn immers van de Aarde… Rode Aarde helpt ons met onze Uitlijning tussen alle werelden, juist omdat hij zo goed beseft, dat hij van de Aarde is… Rode Aarde kan ons leren hoe we kunnen navigeren tussen al die werelden om uiteindelijk de Diepe Stilte binnen te gaan. Na 13 dagen door de golf van de Rode Slang, de perfecte dag om diepgaand in je Lichaam te voelen hoe de Overgang in Diepe Stilte gemaakt wordt.

Praktisch

  • Datum: zaterdag 22 september 2012
  • Tijdstip: verzamelen 18u30, start 19u00
  • Locatie: Conferentiecentrum Samaya, Hollendewagenweg 22, 3985 SG Werkhoven, routebeschrijving
  • Waardering: vanaf € 33, incl thee, koffie, lekkers
  • Aanmelden en info: via email lie@lievanschelven.nl, contact of telefonisch 015-2136606

Ik kijk uit naar een prachtige, Stille ronde over het labyrint!

Delft, 12 september 2012 – Blauwe Elektrische Hand – ‘Ik ben Dienstbaar door een Way-Shower te zijn: ik reik mijn Hand uit, opdat ik de weg markeer naar de Ontzagwekkende Stilte’

Entering Stillness – 22 september 2012 – labyrint lopen op de Herfstequinox
Getagd op: