Magisch Stil is het landschap van de Hoekenbrink vóór de Zonsopgang van 1 januari. Vanaf het hoger gelegen bankje kijk ik naar de vliegdennen in de vage schemering. Het is windstil. Witte vlokken van schapen in de hei. De vogels houden hun adem in. Dierbare plek.

De Werelden staan wijd open op dit Moment. Ik voel een Ontzagwekkende Stilte, de Ingang en de Uitgang van het Leven, de cycli die komen en gaan. In mijn Lichaam is de energie iriserend en buitengewoon vitaliserend.

De Ontzagwekkende Stilte, daar is waar het Leven mij in 2012 brengt.

Tussen wolkenflarden komt de zon op boven de dennen. De schrale grond komt tot leven. De lucht kleurt veel belovend. Ik laat de energie en de ervaring toe in mijn Lichaam: Belichamen is wat ik geregeld van binnenuit hoor. Ik voel de Ontzagwekkende Stilte in en om mij heen. Beyond words…

Stil begroet ik de Zon van deze Doorgang op 1-1. Ik laat een teken van Dankbaarheid achter en vervolg mijn Weg.

2012 De Ontzagwekkende Stilte
Getagd op: