In de vroege ochtend van 11:11:11 maak ik de 13e remedie in de reeks, die begon op 9-9-9 en 10-10-10.

Ik kom daarmee nog éénmaal bij de diepste pijnen van het Oervrouwelijke principe en Sisterhood.
De pijn, die er is tussen mensen, die het vrouwelijke principe dragen (meest vrouwen uiteraard, maar zeker ook mannen).
De pijn, die een wezenlijke Verbinding in de weg staat om te transformeren, te harmoniseren en het Nieuwe te initiëren.

Het zijn kwesties van afgunst, niet gunnen, competitie, zichzelf naar voren schuiven, wegkijken, afschakelen…
Het zijn de diepe oerpijnen, die zichtbaar en voelbaar zijn in de verhalen van oa de Aartsmoeders: Sarah, Rebekka, Rachel en Lea, maar ook Hagar en Tamar.
In hun verhalen lijken ze een volstrekt ondergeschikte positie in te nemen, maar wanneer je je verbindt met hun informatievelden voel je dat zij de Hoedsters van de Evolutie waren. Zij bewaakten de bloedlijn en daarmee de Vitaliteit en het DNA. Op het moment, dat hun Verbinding van Sisterhood verbrak, dwz dat het Oervrouwelijke principe uit de Ordening (DNA) ging, verloor het nageslacht haar Vitaliteit.
Tot op de dag van vandaag…

Zij verlieten elkaar, lieten elkaar alleen, uit onvermogen, uit angst om het eigen bestaan, uit afgunst, niet Wakker zijn op wat er zich in het Grote Verhaal aandiende…
We zullen deze diepgevoelde oerpijnen in het Oervrouwelijke principe, oerangsten eigenlijk, ècht moeten overstijgen, opdat we als collectief van Vernieuwers en Pioniers wèrkelijk het Evolutionaire Leiderschap, een vrouwelijke principe, op ons kunnen nemen.

Het Wetende Veld van het Oervrouwelijke principe Weet hoe het gezamenlijk Vitaal creërt.
Het Weet, wie op enig moment het meeste Talent heeft om wat voorligt te realiseren.
Net als in de Ganzenvlucht Weet dit Veld in welke formatie er het best gevlogen kan worden.
Het gaat daarbij oa om deze vermogens: ‘de beurt nemen’, bereid zijn wingflyer te zijn, het eigen verhaal overstijgen voor het Grote Verhaal, timing en ‘aan staan’.
Bij het materialiseren van deze laatste remedie in de reeks ga ik dit Wetende Veld diepgaand adresseren, de Ganzenvlucht.
Ik ga medicijn vragen om de dieponderliggende oerpijnen te transformeren, te harmoniseren en de Oorspronkelijke matrix weer wakker te roepen. Zó kunnen we werkelijk doorgroeien naar een SamenLeving waar we zonder angst en verlegenheid elkaar durven Liefhebben, waar we elkaar op Essentie kunnen waarderen en bemoedigen om de Nieuwe Vormen, die zich willen manifesteren werkelijk via ons geboren te laten worden.
Zo kunnen we werkelijk Vitaal SamenLeven Belichamen.

Are you in the Game?

De Ganzenvlucht: are you in the game?
Getagd op: