Strukkur-Geisir

 

‘Je kunt alleen dàt laten worden, wat jezelf geworden bent’ (Thingvellir, juni 2014)

Tijdens onze reis naar IJsland (IJsland2014 – De Alchemie van Nieuwe Wegen)bij uitstek het land van de morfogenese, zijn we in contact gekomen met Mogelijkheden, die ons ondersteunen om wezenlijk Op Ware Grootte te gaan leven: opbouwen van je Verticaliteit, komende vanuit de Aarde en in verbinding met de ongelooflijk mooie, sprankelende en tintelfrisse energie van de Aarde van IJsland.
Maar vergis je niet: De power van de elementen en de energievelden van IJsland zijn resoluut: wat is wel en wat is niet Levenskrachtig, wat sterft en wat komt tot Leven.
Allemaal intense en belangrijke processen om de oervrouwelijke manifestatiekracht uiteindelijk te doorleven en te kunnen Belichamen.

In onze eigen morfogenese is de wervelkolom de eerste vaste structuur, die wordt gevormd.
Nog voordat we organen, handen, voeten, ja zelfs een uitgebreid Brein hebben, ontstaat al de wervelkolom om stevigheid, uitlijning en later de Verticaliteit te bieden voor de opbouw van onze vaste vorm.
Wonderschoon is het om te zien hoe onze Evolutie keer op keer bij nieuw leven zorgvuldig deze eerste vaste structuur weer als eerste opbouwt, steeds in een uitgebalanceerd ritme, steeds weer de eigen unieke Broncode en Evolutie van de Ziel uitdrukkend.

De wervelkolom en het Brein zijn de Interface voor de Ziel.
De inkomende informatie voor het Lichaam vanuit de Planeten en het DNA en de uitgaande informatie, die zich uitdrukt in de houding van het Lichaam, je emoties, je denkbeelden, spreken en gedrag, creëren daarmee jouw realiteiten en staan in het teken van jouw Ziel, reizend doorheen meerdere levens en realiteiten.
In de wervelkolom en in onze oudste delen van ons Brein is onze gehele Evolutie en Vormgeheugen opgeslagen: van ons als persoon, onze mensheid, onze planeet, onze gehele Wordingsgeschiedenis.

Alchemie van Nieuwe Wegen
Deze Alchemie van Nieuwe Wegen: de opbouw van de vaste vorm vanuit de Aarde, de unieke Evolutie van ons Lichaam èn de specifieke energievelden van IJsland, maakt dat je in contact komt met een heel ander perspectief op je binnen- en buitenwereld, een geheel ander Vertrekpunt voelt wie jij In Wezen bent, een andere Samenhang en Compactheid in je Lichaam voelt en meer dan ooit héél dicht bij je eigen Koers komt en weet hoe met heilzame inbalans&compensatie om te gaan om te creëren.

Het is precies dàt wat we nodig hebben: een clear sight waar ze mee bezig zijn, goed voelen waar jouw idee of inspiratie vandaan komt, een helder JA en een helder NEE kennen om het eigen idee ook werkelijk onversneden geboren te laten worden en een diep besef, dat wat je wilt laten worden onderdeel is van je eigen Wordingsgeschiedenis en dus óók van de nieuwe samenleving.
Je kunt alleen laten worden wat jezelf geworden bent.

We gaan weer op pad.
Ter afsluiting van onze integratierondes rond de Betekenis van onze reis naar IJsland maken we met onze groep een e-journey vanaf 15 november tot 4 december.
De Tzolkin dreamspell kalender, één van de Natuurlijke Mayakalenders beweegt zich naar de zogenaamde ‘middenkolom’.
Het is een serie van 20 potentievolle dagen, die gerelateerd is aan de wervelkolom.
Doorheen deze dagen reizen helpt ons opnieuw te focussen en te exploreren op de opbouw van onze wervelkolom, onze Verticaliteit om uiteindelijk Op Ware Grootte te komen.
Ofschoon we in een groep reizen, staat onze eigen unieke Wordingsgeschiedenis centraal.
Door de ervaring van Vitaal SamenWerken is de gezamenlijke Ruimte gemarkeerd, is de eigen unieke Ruimte gefundeerd en samenhangend, opdat alles zich kan voegen naar dat wat er te gebeuren staat.

Onderweg
Onze Reis is een Blue Ocean Journey: we hebben geen reisschema, geen tomtom.
Wat we hebben in een Calling, van binnenuit, onontkoombaar, beyond words, die ons als Onstuitbaar LAVA in Beweging zet.
Dit gaat voorbij afwegen en piekeren.
Alles in je Lichaam zegt GO!
Volg onze e-Journey op Facebook!

Delft, 12 november 2014 – Witte Magnetische Spiegel – ‘Ik ga op Reis om in de Spiegeling van de Evolutie mijn eigen Wordingsgeschiedenis te zien, om mij uiteindelijk volledig op te richten Op Ware Grootte en om Vormvast te kunnen manifesteren als onderdeel van de allesomvattende Universaliteit’

‘Op Ware Grootte’ – IJsland, de Wervelkolom en de Oervrouwelijke Manifestatiekracht
Getagd op:                         

Eén gedachte over “‘Op Ware Grootte’ – IJsland, de Wervelkolom en de Oervrouwelijke Manifestatiekracht

  • 12 november 2014 om 19:01
    Permalink

    Have a great journey! Enjoy!

Reacties zijn gesloten.