luisteren naar fluisteren

 

 

 

 

‘Kijk voorbij de horizon, ga voorbij de woorden …’ (Patmos, oktober 2008)

 

Wanneer we heel stil worden, kunnen we Luisteren naar Fluisteren.
Het is als het ware een communicatie zonder woorden. Een hele stille Dialoog.
We kunnen luisteren naar de fluisteringen in ons Hart, onze Scheppingskracht in het bekken, Moeder Aarde of het Universum. We kunnen luisteren naar het fluisteren van onze voorouders, begeleiders en gidsen uit de Onzichtbare Werelden èn we kunnen de fluisteringen van de mensen om ons heen beter gewaarworden: fluisteringen van hun ziel, hun wezen, hun dromen, door het tumult van de persoonlijkheid heen… ook door onze eigen voortkabbelende persoonlijkheid heen dus…

Het is ook de communicatie van kristallen, die zo beter hoorbaar wordt. Deze fantastische helpers uit de Aarde vragen een hele stille afstemming van ons. Vaak vergezellen enkele kristallen ons op onze wandeling.

Wandelen harmoniseert

De beweging van het wandelen is behulpzaam bij het uitbalanceren van onze energie, zowel links-rechts, als boven-beneden. Wandelen helpt loslaten en vernieuwen in het lichaam. Wandelen in de natuur reikt ons de de heilzame energetische ingrediënten aan.

Luisteren naar Fluisteren is een heel andere ervaringen dan labyrint lopen. De route ligt helemaal open…. Het is een meditatieve wandeling in de natuurlijke elementen, die door het gezamenlijke Krachtveld, dat we vormen, een enorme meerdimensionale diepgang kan bereiken. We komen in contact met een uiterst subtiele manier van communiceren.

Het doet ons herinneren aan hoe de Ouden communiceerden…

Luisteren naar Fluisteren doen we in groep of solo. Stel zelf je groep samen, kom alleen, of sluit je aan bij een georganiseerde Luisteren naar Fluisteren. Zoek contact wanneer je je aangetrokken voelt tot deze stille manier van in beweging komen en voorbij de woorden gaan.