lavastroom
lavastroom

 

 

‘Reizen naar de Diepte van de Aarde is een tocht naar de onderliggende energiematrix van het bestaan. Het is een tocht naar de diepste schuilhoeken van het Bewustzijn‘ (EarthMothers, Hellnar, juni 2012) 

 

Speerpunt van deze meditatiekring is onze eigen Aardekracht: onze verbinding met het Bewustzijn van de Vormende Aarde. Deze verbinding is ècht de énige manier om jouw unieke Talent en mogelijkheden op Aarde te verankeren en mogelijk te maken… Earth is calling!

We zullen ons Lichaam diepgaand met de werelden van de IJslandse Aarde verbinden.
De Aarde van IJsland heeft een buitengewoon krachtige kwaliteit: fris, onbedorven, jong en dynamisch…
Maar vergis je niet: de energie prikkelt je krachtig en onversneden om ònder de oppervlakte te gaan en op zoek te gaan naar de Schoonheid, de Overvloed en de Waarheid, die we zijn verloren in de waan van de dag, de geestloosheid, verlies van bezieling, ons schaarste denken,weggeven van autonomie en zo meer.
Zònder deze Tocht kunnen de wezenlijk Nieuwe Vormen niet ontstaan.

Contact met de Aarde van IJsland

Dit contact zal  je gevoel en intuïtie sterk stimuleren en het is een absolute voorwaarde om aan diepgewortelde (het woord zegt het al…) angsten voorbij te blijven gaan. Het is een enorme stimulans voor je Vitaliteit. Het Goede komt namelijk óók van beneden.
Je leert begrijpen hoe uitputting ontstaat en voorkomen kan worden.
De Aarde van IJsland is behulpzaam om je Lichaam te prepareren op de nieuwe frequenties waar we toenemend mee van doen hebben en die ons zenuwstelsel soms zwaar op de proef stellen.
Het contact helpt je om voorbij krachteloze patronen te geraken en op een nieuwe basis van Innerlijke Kracht je zelf en je Talent verder te ontwikkelen.

De draagkracht van de Aarde van IJsland en Haar Bewustzijn zal ons verder genezen en verfijnen om onszelf verantwoord te Dragen, te Koesteren en te Verzorgen.
Zij  zal ons helpen bij het verder en steeds dieper verbinden met de Oervrouwelijke manifestatiekracht, in onszelf, in het collectief en in alle werelden waar we bewust of onbewust mee verbonden zijn.

We zullen dus veel aandacht besteden aan aarding en gronding op alle niveau’s, op alle lagen, in alle Lichamen en in alle dimensies, om de subtiele energievelden goed te kunnen verankeren in ons Lichaam. Zo zullen we de energieën beter begrijpen, kunnen integreren en op termijn manifest maken.
We krijgen daarbij veel hulp vanuit de Onzichtbare Wereld!
Iedere keer is er een enorme heling van onze Aardeverbinding, precies wat we dan nodig hebben. Maatwerk!
De ervaring leert, dat als wij ons sterk hebben verbonden met het Bewustzijn van de IJslandse Aarde, onze Voeten ons de weg wijzen waar we verwacht worden.

Als altijd zullen we werken in een zorgvuldig samengesteld KrachtVeld.
Dat betekent, dat we werken in een Veld, dat precies Op Maat is voor het Moment, voor de personen die er zijn en wat zich voegt naar dat wat er te gebeuren staat op geleide van onze Vragen. Ik zet daartoe mijn heldere en mystieke vermogens in.
We laten ons geheel leiden door hoe wij en de Velden om ons heen en onze Mogelijkheden interacteren.

Vorm je eigen groep: Deze activiteit wordt op verzoek georganiseerd en gezamenlijk voorbereid.

Neem contact op wanneer je overweegt een groep te vormen rond de Aardekracht van IJsland.
Samen bekijken we de Mogelijkheden&Wenselijkheid: eenmalig of een reeks, de locatie, een dagdeel of een hele dag…
Kom in contact!