‘werken voor’, ‘werken met’ en ‘solo werken’, het Weefsel van uw en mijn mogelijkheden.

‘Werken voor’

Ik zet mijn specifieke expertise en vaardigheden op het gebied van vitaliteit in voor uw vragen. Dat kan zijn een persoonlijke vraagstelling, een vraagstelling over een initiatief dat u onderneemt of wilt gaan vormgeven, een vraagstelling over een groep waar u deel van uitmaakt of waar u leiding aan mag geven. ‘Werken voor’  is maatwerk, geheel gebaseerd op uw ontwikkelvraag. De keuze van een op maat gesneden werkvorm maken we na ons oriënterende gesprek rond vitaliteit. Neem contact op wanneer ik kan ‘werken voor’.

‘Werken met’

Bij ‘werken met’ werken we met de dynamiek van de Cirkel. Iedereen brengt zijn of haar specifieke Talent in om een gezamenlijk punt op de horizon te bereiken. Aan de Cirkel is een bepaalde ‘mores’, een bepaalde dynamiek en ordening verbonden. Lees hier meer over. Voor ‘werken met’ kan ik gevraagd worden om deel te nemen aan uw eigen initiatief of Cirkel, waarbij u mijn specifieke Talenten wilt inzetten. Neem gerust contact op.

‘Werken met’  gebruik ikzelf  als werkvorm bij mijn Projecten als inspiratiebron en contact. te denken valt dan aan bv Dialoogtafelen. Indien u interesse heeft om deel te nemen aan ‘werken met’, om uw eigen Talent in te zetten voor één van mijn Projecten, neem dan gerust eens contact op.

‘Solo werken’

Geregeld ligt er een Verzoek vanuit de Onzichtbare Wereld om specifieke werkzaamheden te doen, die verband houden met ‘mijn grote verhaal in het Grote Verhaal’. Iedereen heeft zo’n verhaal en mijn verhaal brengt met zich mee, dat ik sommige werkzaamheden solo uitvoer. Lees daarover meer bij de weergave van mijn Projecten. Veelal bereid ik mij oa voor dmv  ‘werken met’ en het uiteindelijke uitvloeisel van ‘solo werken’ komt weer beschikbaar voor ‘werken voor’. En zo lopen mijn werkzaamheden organisch en vitaal rond.

Voorbeeld

In de zomer van 2010 reisden we op Verzoek in een groep van 12 naar Peru en Bolivia. We ‘werkten met’ in een Cirkel om contact te leggen met informatievelden, waarmee ik uiteindelijk ‘solo werkend’ contact zou leggen. Deze informatievelden vinden hun eerste manifestatie in oa de remedies van Alchemy of Awakening, die ik ‘solo werkend’ maakte, bij tijd en wijle gevoed en geïnspireerd oa door ‘werken met’ om de remedies vervolgens in een Cirkel van eerste gebruikers verder uit te lezen: ‘werken mee’. Uiteindelijk zijn de remedies nu beschikbaar voor een ieder, die zich verder wil ontwikkelen naar het wezenlijk Belichamen van  Evolutionair Leiderschap: ‘werken voor’.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.