Our Peace Labyrinth bouwt aan een netwerk van vaste en tijdelijke labyrinten. Het labyrint is een eeuwenoud motief van inwijding en Vernieuwing.

Bovenal is het labyrint van Chartres door zijn heilig geometrische eigenschappen het perfecte motief om de mannelijke en vrouwelijke energie in zijn oervorm weer terug te vinden, te harmoniseren en weer te verenigen zoals oorspronkelijk bedoeld ten tijde van de Schepping.

Multidimensionaal netwerk

Ieder labyrint van Our Peace Labyrinth wordt aangesloten op dit netwerk van labyrinten, zodat er een wederzijdse uitwisseling ontstaat tussen enerzijds de thematiek van het nieuwe labyrint en anderzijds zich in multidimensionaliiteit evoluerende netwerk van labyrinten.

Verbindingen

Het netwerk van labyrinten van Our Peace Labyrinth in Nederland heeft verbindingen uitstaan met o.a. labyrinten in Noord- en Zuid-Frankrijk, Patmos, Jeruzalem, Berlijn, de Westelijke woestijn van Egypte en diverse plekken in Peru. Sinds juni 2012 staat er ook een verbinding uit met IJsland, een veelbelovende verbinding voor de komende transities.

Werken op en met dit netwerk van labyrinten van Our Peace Labyrinth brengt je weer in contact met de oervormen van het mannelijke en vrouwelijke principe, zodat je je weer zult herinneren hoe jij jezelf Oorspronkelijk hebt geschapen.

Evolutionair Meesterschap en Leiderschap

Het terugkeren naar deze oermannelijke en oervrouwelijke trillingen en hun vereniging leidt tot Evolutionair Meesterschap en Leiderschap.Het kenmerkt zich door een diep doorvoelde bereidheid om werkzaam te zijn in àlle vormen en lagen van onze SamenLeving om dit Veld te verlevendigen, geheel in overeenstemming met het ‘Grotere Plaatje’: de meesterlijke Timing van Ontwikkeling naar een Nieuwe Orde.

Het netwerk van labyrinten van Our Peace Labyrinth ondersteunt Moeder Aarde, haar bezoekers en het collectief dat beweegt naar dit Evolutionaire Leiderschap, en alle Onzichtbare Werelden om ons heen, die zich samen en in wisselwerking met ons ontwikkelen naar de terugkeer van deze oervormen in alle manieren van Samen Leven.

Het ‘moederlabyrint’ in Nederland

Het ‘moederlabyrint’ van het netwerk ligt in de tuin van Conferentiecentrum Samaya te Werkhoven nabij Utrecht. In het Midden van Nederland, tussen grote rivieren en in een prachtige verstilde tuin, heeft het labyrint sinds augustus 2010 een plek met een warm welkom gevonden. Inmiddels heeft het labyrint zich tot een krachtige en vitale plek ontwikkeld, waar al talloze mensen een intense ervaring op deden. Het labyrint is vrij toegankelijk.

Kijk voor actuele info: www.ourpeacelabyrinth.org of neem contact op wanneer je het labyrint onder mijn begeleiding wilt lopen (labyrint lopen).