‘Create your own desert’, liet de ancient skull Synergy mij voelen, toen ik vertwijfeld de herbeleving zocht van de Grote Stilte van de westelijke woestijnen van Egypte.

Zes dagen verbleef ik daar, omringd door het magische landschap van de woestijn met zijn eigen taal van de onafgebroken Stilte.
In een overweldigende ervaring van alleen zijn met de elementen, ’s ochtends de sporen van de jakhals langs je slaapzak vinden terwijl je het ochtendgebed van Moeder Aarde in de Dageraad gadeslaat…
De immense sterrenpracht met altijd Orion aan de winterhemel zo dichtbij, dat je direct weet waar je vandaan komt…
Het voorbij gaan aan fysieke meldingen, helemaal versmeltend met het Moment van een intense Herkenning van mijzelf.
Hier kun je het Einde en het Begin van Alles voelen, de Alpha en de Omega…

Uit deze lifechaging experience ontstond mijn Stille Moment. Ik leerde om mijn eigen woestijn te creëren.
Zo ging mijn Stille Moment deel uit maken van mijn daily practice.

In Mijn Stille Moment doe ik mijn onderzoek. Onderzoek datgene, wat is opgeborgen in de Eeuwigheid, hoorde ik op de vroege ochtend van 1-1-2002. Hoe dichter je bij je eigen Oerbeeld komt, wanneer je gaat samenvallen met alle oerbeelden van deze wereld en de Schepping, hoe meer toegang je krijgt tot wezenlijke Oerkennis. De mens is immers een microkosmische herhaling van wat ooit macrokosmisch was ten tijde van de Schepping. Oerkennis is beeldtaal of klanktaal, beyond words. Het drukt zich voor mij vaak uit in Geometrie. Daarin zie ik het samenvallen van alle werelden: In de Eeuwigheid opgeborgen.

Mijn onderzoek doe ik via gewaarworden en lichaamsbewustzijn. In tegenstelling tot gangbaar onderzoek, wat voornamelijk via het linkerbrein uitgevoerd wordt, voer ik mijn onderzoek uit voornamelijk via mijn rechterbrein. Mijn lichaamsbewustzijn geeft mij, door mijn sterke connectie met het Bewustzijn van de Aarde, informatie over de geschiedenis en de evolutie van de Aarde en de mensheid.

‘Ik studeer weinig, ik onderzoek veel’

Die informatie zit in mijn bloed, mijn botten en in mijn lymfestelsel. In mijn wervelkolom zit de informatie over levenskracht, Vitaliteit en DNA. Mijn brein herbergt de informatie over kwantumvelden, mijn cellen en de ruimte tussen mijn cellen vertellen mij over de Emerging Reality. Mijn diepe brein voert mij naar andere werelden om informatie op te halen. Al met al een ongelooflijk boeiende reis om onderzoek te doen… Mijn onderzoek in mijn Stille Moment deel ik oa op deze site. Ik kan je behulpzaam zijn bij het openen en binnengaan van jóuw Stille Moment, bv tijdens Luisteren naar Fluisteren, een Vitaliteitswandeling, een Healing Circle of Krachtveldsessie, of door het lopen van het labyrint. Kijk daarvoor eens bij de Werkvormen.

Neem contact op wanneer ik je behulpzaam kan zijn om jóuw Stille Moment te helpen ontplooien.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.